maandag 15 februari 2021

Ons valentijnsweekend

Dit weekend was het Valentijnsdag. Sander kwam met het leuke idee om een valentijns-arrangement te boeken bij een hotel op een mooie locatie met uitzicht over een meertje šŸ˜Ontbijt, lunch en diner kregen we op de kamer. We hebben heerlijk genoten van een weekendje samen - de laatste keer dat we met zijn tweetjes weg waren was alweer een tijdje geleden. 



We maakten een mooie wandeling door het sneeuwlandschap, waarbij we zelfs nog een ree de weg over zagen steken. Onderweg zakten we een paar keer tot onze knieĆ«n in de sneeuw, dus de nieuw gekochte sneeuwlaarzen kwamen erg goed van pas! Na afloop dronken we lekker warme chocolademelk met slagroom en genoten vanuit de warme hotelkamer van het uitzicht en de vogels die af en aan vlogen langs het raam. 



Op valentijnsdag zelf stonden we vroeg op om vanuit de hotelkamer te genieten van de zonsopkomst. Na een relaxed ontbijtje op de kamer was het ook weer fijn om Tobias op te gaan halen en met zijn drietjes nog even te gaan sleeĆ«n. Dit was trouwens een spontaan plan; we zagen vanaf de snelweg een hele mooie slee-heuvel. Geweldig om weer even net als een kind van die 'berg' af te glijden. Ik weet niet eens wie het leuker vond: Tobias of ik šŸ˜œMaar we hebben sowieso alledrie genoten! 





3 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)