maandag 8 maart 2021

1 jaar sinds mijn eerste berichtje over corona op Facebook

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat het eerste nieuws rondom corona opdook. In februari begon het voor mijzelf ook steeds meer te leven. Ik weet nog dat we vorig jaar in februari naar Disneyland gingen en dat ik toen eigenlijk al twijfelde of ik dat wel een goed idee vond, vanwege de corona-situatie. We zijn destijds wel gegaan. Als ik had geweten hoe het zou lopen, had ik Tobias destijds ook meegenomen en er nog 300 keer extra van proberen te genieten. Maargoed, dat is altijd achteraf praten natuurlijk. 


Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik voor het eerst iets over corona postte op Facebook, namelijk dit plaatje:


 Echt serieus nam ik het toen nog niet. Volgens mij deed bijna niemand dat destijds. Bizar wat er dan in een jaar tijd verandert.... Avondklok, quarantaine, mondkapjesplicht.... Allemaal dingen waarvan we destijds nog niet wisten dat ze ons boven het hoofd hingen. Ik vind het bizar. 


Ik hoop echt dat ik volgend jaar, als deze herinnering weer terugkomt op Facebook, denk: wow, dat ligt alweer een heel eind achter ons. Wat bizar dat het leven nu weer zo normaal is. Maar of dat echt zo is over een jaar, daar ben ik toch wel heel erg benieuwd naar.... 

1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)