dinsdag 23 maart 2021

Yuki is jarig!

 Vandaag is het precies 8 maanden geleden dat wij onze poes Yuki gingen ophalen in Rotterdam. Op het moment dat we haar gingen halen was ze (ongeveer) 4 maanden oud, dus hebben we 23 maart altijd aangehouden als haar verjaardag. Tobias telt al weken af tot deze dag en wilde heel graag dat we een taart gingen bestellen om haar verjaardag te vieren. 😹Echt een kind van zijn moeder wat dat betreft, want ik vind ook dat er altijd wel een reden is voor een lekker taartje van onze favoriete bakker!


Gister hebben we dus een taartje besteld, dat Sander rond 12 uur kan gaan ophalen. Lekker hoor! 


En wat is ze groot geworden in het afgelopen jaar. Een echt dametje waarvan we ons eigenlijk al niet meer kunnen voorstellen dat ze er niet bij was. 


Yuki op de eerste dag dat ze bij ons was

Yuki nu


6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Maar ehm, ik kom met 4 maanden en 9 maanden bij elkaar toch niet op 1 jaar uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de verjaardag van je poes! Wat leuk dat jullie er een taartje voor gaan eten : )
  Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een konijnen-verjaardag is bij ons traditioneel poffertjes eten! Voor het personeel in elk geval, de jarige krijgt een lekker knabbelstaafje.
  Leuk hè, oude foto's terugkijken, dan zie je pas echt hoe snel ze groeien ;)

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! Dat jullie maar lang mogen genieten van het fijne gezelschap van Yuki. Krijgt ze ook iets lekkers om het te vieren? N.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)