dinsdag 6 april 2021

Wij probeerden Hello Fresh!

 Van mijn schoonzus kreeg ik een code om een keer gratis Hello Fresh te proberen. Ik had al eens eerder hiernaar gekeken, maar elke keer bleef ik toch twijfelen, vooral of de hoeveelheden wel groot genoeg zouden zijn. Wij zijn namelijk best grote eters, dus dan is het altijd even de vraag hoe groot de porties zullen zijn. 


Maargoed, met een gratis box kun je jezelf er natuurlijk geen buil aan vallen! Dus hebben we direct voor 5 dagen eten besteld. En dat viel erg goed in de smaak, moet ik zeggen. De gerechten die we tot nu toe hebben geprobeerd waren erg lekker en de hoeveelheid was ook voldoende. Van één gerecht hadden we zelfs een beetje over gehouden, wat we dan de volgende dag nog hebben opgewarmd voor bij de lunch. 


Gaan we nu voortaan dan helemaal over op Hello Fresh? Dat niet! Ik vind het toch nog best wel prijzig, voor 5 maaltijden voor 3 personen betaal je namelijk een reguliere prijs van 70 euro. Vanwege de service en hoeveelheid verschillende groentes die door de gerechten heen gaan is dat opzich niet te duur, maar ik heb het er gewoon niet wekelijks voor over. Maar voor af en toe vind ik het wel leuk, voor de afwisseling. En aangezien er regelmatig kortingsbonnen te vinden zijn online zal ik het vast af en toe nog wel gaan gebruiken, maar niet voor de volle mep, denk ik. 


Mocht jij nou ook denken: ik wil wel eens Hello Fresh proberen.... als je jouw e-mailadres doorgeeft kan ik een kortingscode sturen van 25 euro; jij krijgt dan 25 euro korting op de eerste box en ik krijg zelf ook 20 euro korting op een volgende box. 

8 opmerkingen:

 1. Ik vind Hello Fresh ook geweldig, maar net als jij te duur om permanent te nemen. Anders zou ik het best nog eens willen bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Via sommige sites kan je kortingsbonnen krijgen voor 50% korting op je volgende box. Misschien is het de moeite waard om Op te zoeken

   Verwijderen
 2. Mij lijkt het heel leuk maar heb er de partner niet echt voor. Als ik vraag wat hij wil eten en dat meestal balletje gehakt met aardappeltje en andijvie of stamppot.

  Mijn zus had paar weken geleden ook een gratis gekregen en was er heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Als je inderdaad groot liefhebber bent van de Hollandse pot dan is hello fresh niks voor je! Ik mag zelf overigens ook graag stamppot eten hoor!

   Verwijderen
 3. Voor goede gezonde maaltijden heb ik het er wel voor over. Ik heb me er al een tijd niet in verdiept, maar ik vind het wel weer een leuk idee om wat nieuwe dingen te proberen. Tnx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien kun je hier nog wat inspiratie uithalen om voordelig te Hello Freshen: https://gierigegerda.nl/2021-03-21/hello-fresh-7-dagen-eten-van-een-box-met-4-maaltijden/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het even gelezen. Grappig hoe zij dat doet. Ik vind het dan juist zo fijn dat ik even niet over boodschappen / welk gerecht ik ga maken hoef na te denken als ik Hello Fresh bestel. Het idee om geen salade bij de kapsalon te maken en die groentes dan een andere keer te gebruiken vind ik wel een goed idee trouwens. Maar ik denk dat Sander dat wel jammer zou vinden.

   Verwijderen
 5. Wij zijn erg blij met Hello Fresh, vooral omdat je 'uit' kan zetten. Meestal nemen wij één of twee keer per maand een box van drie dagen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)