maandag 17 mei 2021

Alweer geen school.

Vandaag zou de eerste schooldag na de mei-vakantie zijn, maar helaas was Tobias alwéér verkouden. Hoe krijgen we het toch voor elkaar? Ik weet het niet zeker, maar heb het vermoeden dan het misschien iets te maken heeft met zwemles, want het is elke keer na de zwemles dat ie weer snotterig wordt. Maar wat je eraan doet, dat is natuurlijk de vraag.... Ik heb geen flauw idee in elk geval en loop echt te balen als een stekker. Tobias trouwens ook, zijn gezicht spreekt boekdelen:
Het is de zoveelste teleurstelling en ik heb echt het gevoel dat zijn veerkracht inmiddels ook niet zo groot meer is als in het begin. 

Ik hoop dus echt dat het snel eens ophoudt met dat kwakkelweer en dat de zon de komende tijd dan echt doorbreekt, want elke keer thuiszitten vanwege (tot nu toe) nutteloze coronatesten, daar ben ik eerlijk gezegd wel heel erg klaar mee! Als het wat beter weer wordt zijn de verkoudheden vaak als sneeuw voor de zon verdwenen gelukkig. 6 opmerkingen:

 1. Hier ook een kind waarbij de verkoudheid zwemles gerelateerd lijkt te zijn.Hij mag gewoon naar school (testen waren steeds negatief) en gaat binnenkort langs bij de KNO arts.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar hadden mijn kinderen ook last van, de een wat meer dan de ander, maar na elke zwemles was het vaak raak. Gek eigenlijk he. Maar wel vervelend in deze tijd, daar hadden wij gelukkig geen last van. De jongste had nog graag C willen halen, maar daar heeft de lockdown van vorig jaar een stokje voor gestoken. Ze kan goed zwemmen en ze wilde een andere sport die ook niet goedkoop is.

  groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arm kind, het is ook wel spuugvervelend voor hem inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geef hem extra vitamine C en levertraan. Is hier een echte immuunbooster gebleken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o haha ik zie dit bericht nu pas na mijn reactie op je nieuwste post.
  dit is dus ook de reden dat ik het solliciteren nog even uitstel

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)