zondag 2 mei 2021

Cadeaubon gewonnen!

Tijdens de PMDD healing summit waar ik eerder al wat over schreef heb ik een cadeaubon gewonnen van Amazon, ter waarde van 50 dollar (ongeveer 45 euro). Superleuk natuurlijk! Ik heb ook nog meegedaan aan een win-actie voor het boek The woman in the basement, ik ben benieuwd of ik daar ook nog wat van hoor. Zou wel leuk zijn! Dit boek gaat ook over PMDD. 


In gedachten heb ik de cadeaubon al 20 keer uitgegeven. 😹Maar aangezien we hem pas écht ontvangen ná de summit, wacht ik het maar gewoon even af en snuffel regelmatig op Amazon. Ik zit er wel sterk aan te denken om er boeken van te kopen die me interessant lijken, gebaseerd op de interviews die ik tijdens de summit heb gehoord. Bijvoorbeeld over geweldloze communicatie of EFT tapping. Of dus het bovengenoemde boek, wat is geschreven door een van de vrouwen die meedeed aan de summit. 


Een ander deel van mij denkt dan juist weer: bewaar die bon en koop er iets nuttigs van. Maar ik denk dat ik dat niet ga doen dit keer; het is een cadeautje, en ik mag dat best eens een keer uitgeven aan dingen die ik normaal gesproken niet zo snel zou kopen.


Wat zouden jullie ervan kopen? 

4 opmerkingen:

 1. Iets wat ik anders niet zo snel zou kopen, echt voor mezelf en nuttig hoeft het ook niet altijd te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat ik zo weinig wensen heb, mag ik alles wat ik wel wil ook van mezelf kopen.Maar zoals ik schreef, ik heb weinig wensen. Ik vind dingen vaak niet nodig. Zo heb ik bv geen mobiel, iets wat anderen niet kunnen missen. Geen fototoestel, doe ik niet aan uit-eten,hoef ik zelden nieuwe kleding...
  Ik zou de bon weggeven aan iemand die het harder nodig heeft dan ik.Een moeder in de bijstand, of een zieke die extra kosten maakt vanwege die ziekte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik heb altijd 1.001 wensen. Mooi keukengerei, huidverzorgingsproducten, sieraden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Gefeliciteerd.En wat fijn dat je er al zoveel bestemmingen voor weet : )

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)