zondag 9 mei 2021

Moederdag 2021

Vandaag was het weer moederdag. En wat ben ik verwend dit jaar! Sander en Tobias hadden samen een heerlijk ontbijtje op bed voor me geregeld. Tobias had een prachtige sleutelhanger en een kaart voor mij geknutseld en Sander had, ondanks dat ik zijn moeder niet ben, ook een lief cadeautje gekocht, namelijk een piepei wat ik al een hele tijd wilde hebben. Ik ben benieuwd of het net zo goed werkt als dat ze zeggen! 


Naast alle aandacht heb ik ook even lekker genoten van de niet-aandacht. De afgelopen periode heb ik het erg druk gehad en eigenlijk geen alleen-tijd gehad. Dit heb ik af en toe gewoon echt nodig en ik had aan Sander aangegeven dat ik er ook enorme behoefte aan had om weer eens een keer een ochtendje voor mezelf te hebben, dus ze hebben me lekker laten "uitslapen". Dat ik eigenlijk lekker op bed een geweldig boek lag te lezen mocht de pret niet drukken 😉 Ik kikker daar echt enorm van op als ik af en toe even de boel gewoon los kan laten en even niets moet. Moederdag vind ik daar altijd wel een mooie gelegenheid voor. 


's Middags zijn we nog bij mijn ouders geweest om te pizzaretten. Dat was ook heel erg gezellig en lekker. Kortom: het was een geslaagde moederdag!  

3 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik werd afgelopen woensdag in de watten gelegd omdat dochter (14) daarna voor anderhalve week naar haar vader zou gaan. Taart, ontbijt en een lunch samen in het vooruitzicht. Van mn kleine man een op t kdv geknutseld fotostandaard. Het was genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk dat je zo verwend bent. En ik herken de behoefte en het verlangen om soms even op jezelf te zijn heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een grappig ei. Leuk!
    Ik heb ook een paar uurtjes voor mezelf gekregen en lavendelplanten, uiteraard ook wat knutsels. Ik was ook erg blij met die eenzame uurtjes. Nu we al 2 weken bij mijn ouders in huis wonen, (zelfs al zijn ze nu op vakantie) de kinderen vakantie hebben vind ik het echt pittig.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)