woensdag 11 augustus 2021

Bijna vakantie!

 Nog 2 diensten bij de bibliotheek en dan hebben we 2 weekjes vakantie. Eigenlijk zouden we komende maandag naar Duitsland vertrekken, maar dat is nu dus omgeboekt. In de herfstvakantie gaan we op herkansing, dit keer naar De Eemhof. 💖


Omdat lege dagen zich bij ons thuis al snel lijken te vullen met "luiheid en ledigheid" hebben we wel een planning gemaakt, waarbij we veel gebruik gaan maken van de Rotterdampas en het Jeugdvakantiepaspoort.  (Luiheid en ledigheid is iets wat ooit in een reactie op een blogpost is genoemd en we vonden dit zo'n mooie term dat we hem erin hebben gehouden 😅) 


De volgende dingen staan op de planning:

  • Een dagje Jeugdvakantieland
  • Een dagje zwemmen bij Sportiom
  • Een dagje Julianatoren
  • Een uitstapje naar Plaswijckpark
  • Een dagje naar Pake en Beppe in Friesland
  • Een dag naar Duinrell  
  • Als het ooit nog lekker weer wordt misschien nog een dagje naar het strand
De overige dagen nemen we ook gewoon lekker de tijd om te relaxen rondom huis of spontane dingen. Op vakantie zouden we tenslotte ook niet elke dag de hele dag onderweg zijn. 

Daarnaast vieren we ook ons aardewerken huwelijk, oftewel dan zijn we alweer 9 jaar getrouwd. 😍Normaal gesproken gaan we elk jaar een weekendje samen weg voor onze trouwdag, maar dit jaar hebben we nog niet echt iets gepland, dus ik weet niet of dat nog gaat gebeuren; we zien wel. 

2 opmerkingen:

  1. Goed dat je een planning hebt gemaakt als dat voor jullie het beste werkt. Zelfkennis is een groot goed. Ik doe het ook het best op ritme en regelmaat ; )

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)