woensdag 8 september 2021

Terug naar school

 Vandaag was de eerste dag na de quarantaine. In overleg met de directrice hoefde Tobias geen tweede keer getest te worden; dat scheelde weer!!


Ook het probleem dat niet iedereen zijn kinderen laat testen en dat school dan alsnog niet door zou gaan is opgelost: geteste kinderen zijn welkom op school. Als meer dan de helft van de kinderen getest is gaat het gewone onderwijs weer door, en anders is er sowieso opvang en mogen de kinderen zelfstandig op school werken via de filmpjes van het thuisonderwijs.  


Als ik dit berichtje moet geloven is het binnenkort toch voorbij met de quarantaine bij een besmetting in de klas. Dat zou wel heel erg fijn zijn in elk geval. 

2 opmerkingen:

  1. Wij kregen zaterdagavond bericht. Dochter net snotterig geworden en ik werk met veel mensen binnen de 1,5 meter, dus in overleg met GGD getest. Zij hadden het wel over gewoon 5-dagentest afnemen omdat het zich dan alsnog kan ontwikkelen. Morgenochtend de uitslag, Ben benieuwd of ze daarna weer naar school kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)