woensdag 12 april 2023

Een nieuw leeshoekje

Gisteravond zijn we  naar IKEA gegaan om een nieuwe leesstoel te kopen. We hadden expres een rustige avond vlak na de Paasdrukte uitgekozen om de drukte te vermijden. Eenmaal in de winkel aangekomen, ging het best snel en voor we het wisten hadden we onze stoel gevonden en in het karretje geladen. Dat kwam ook omdat mijn zus precies dezelfde stoel heeft, dus ik wist al van tevoren wat ik wilde kopen. Maar natuurlijk kwamen er ook weer wat spulletjes mee die niet op het lijstje stonden, zoals een voetenbankje, een knoflookpers en een octopus knuffel 😅

Toen begon het grote passen en meten om alles in de auto mee te kunnen nemen. Sander had al gezegd dat het niet zou gaan passen maar ik was eigenwijs. Uiteraard had Sander gelijk. Maar door de hele achterbank naar beneden te doen paste het uiteindelijk wel. Alleen daar sta je dan: met 3 mensen en maar 2 zitplekken. Gelukkig bedacht ik al snel de oplossing om met de trein naar huis te gaan, en Sander en Tobias konden dan samen met de auto. 

Uiteindelijk deed ik zo'n 2 uur over een ritje dat ik in 40 minuten met de auto had kunnen maken, maar de stoel is in elk geval gekocht en wordt vandaag in elkaar gezet, zodat ik een lekker leeshoekje heb in de slaapkamer.  Dus het was het toch wel waard vond ik. 

2 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)