maandag 10 juni 2024

Ons bezoek aan Pantropica

 Gister zijn we met het gezin van mijn schoonzus naar Pantropica geweest. Het was erg leuk en gezellig. 

Pantropica, dat vroeger de Orchideeënhoeve heette, is een soort mini-dierentuintje met verschillende tropische kassen waar dieren in leven zoals verschillende soorten tropische vogels, maar ook stokstaartjes, vissen, reptielen en ringstaarmaki's. Ook zijn op verschillende plekken in het park leuke speelgelegenheden voor kinderen, waaronder een erg leuke waterspeeltuin. 

In het park heb je ook de mogelijkheid om muntjes te kopen waarmee je voer kunt kopen voor verschillende dieren, zoals de vissen, eenden en lori's. 


Tobias had nog een leuk momentje met een nieuwsgierige toekan die wel heel dichtbij kwam opeens. Dit was ook wel heel erg leuk namelijk: veel van de dieren zitten niet in kooien, maar vliegen los door de kassen heen. Hierdoor kun je ze soms van heel dichtbij bekijken.
Van tevoren wisten we niet zo goed wat we ons erbij voor moesten stellen, maar het is een erg leuk park waar we ons een hele middag hebben kunnen vermaken. Ik zou het zeker aanraden, ook met (kleine) kinderen. Er is voor hen genoeg te doen en te ontdekken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)