vrijdag 23 augustus 2024

Dat was 'm dan, de vakantie! Week 6

 Vandaag worden de hutten gesloopt en opgeruimd en is het daarmee het einde van het Huttendorp en daarmee ook van de vakantie.


We hebben een superleuke vakantie gehad, waarvan jullie allemaal hebben kunnen meelezen via de wekelijkse vakantie-blogpost. Deze laatste week stond voor Tobias natuurlijk vooral in het teken van het Huttendorp en daardoor heb ik er niet veel over te vertellen, maar voor de volledigheid wilde ik toch ook over deze laatste week een blogpostje schrijven. 


Zelf heb ik me ook goed vermaakt deze week. Op maandag deed ik een high tea met mijn 'bestie' en gister ben ik gezellig op visite geweest bij mijn nicht. De rest van de week probeerde ik het huishouden een beetje in het gareel te krijgen, want dat loopt nooit zo lekker in de vakanties, dus ik had wel wat achterstand 


Vanavond gaan we nog uit eten bij Tobias' lievelings all you can eat restaurant en daarmee sluiten we de vakantie dan af. Het zal wel weer even wennen worden om weer elke ochtend om half 8 wakker te worden om ervoor te zorgen dat Tobias elke dag op tijd op school verschijnt, maar het gaat vast wel weer lukken. 😁

1 opmerking:

  1. Ook mijn laatste vakantieweek. Ik heb zin om maandag weer te beginnen maar het zal ook hier even wennen zijn als de wekker weer om half 6 gaat. Leuk om nog af te sluiten met een gezellig etentje buiten de deur. Succes maandag met de start!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)