vrijdag 16 augustus 2024

De vijfde vakantieweek

 En dan is opeens de 5e vakantieweek alweer voorbij. Voor mij voelt dat altijd als de laatste vakantieweek, want in de 6e week heeft Tobias een dagkamp in de wijk. Hiervoor is hij dan elke dag van 10 tot 4 onder de pannen, dus veel gezamenlijke activiteiten zitten er dan niet in tijdens die laatste week. 


Maandag hebben een rustdagje gehouden, omdat het een druk weekend was geweest.  Ook was het 33 graden die dag, dus een prima reden om het even lekker rustig aan te doen en lekker bij de ventilator in de buurt te blijven. 


Dinsdag zijn we met een vriendin en haar zoon en neefje naar Jeugdvakantieland geweest. Een jaarlijks terugkerende traditie. Naarmate de kinderen ouder worden merken we echt dat ze steeds zelfstandiger worden en dat er dan ook meer ruimte is om lekker ergens wat te gaan drinken terwijl de kinderen zichzelf vermaken. Ik maakte deze sfeer-impressie van Tobias' dag:



Woensdag zijn we op de fiets naar mijn tante gegaan en hebben daar even een kopje koffie gedronken.

Donderdag zijn we met Tobias' neefjes (de kinderen van mijn zus) en mijn zus naar een binnenspeeltuin geweest. Het was daarbinnen eigenlijk een beetje te heet, dus we waren vrij snel weer weg. 

Vrijdag, vandaag, is het regenachtig, dus gaan we een filmmiddag doen thuis. En vanavond gaan we gezellig met zijn drietjes Carcassone spelen. Zondag gaan we nog naar Bobbejaanland toe, maar daar schrijf ik denk ik later nog wel een losse blogpost over. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)