zondag 16 oktober 2011

de avonturen van Cappucino en Cheesecake

Cappucino en Cheesecake wonen nu anderhalve week bij ons. In het begin waren ze enigszins bangig en bleven 'netjes' zitten waar we ze los hadden gelaten.Al snel begonnen ze zich veiliger te voelen en vanaf dat moment begonnen ze ook steeds meer op avontuur te gaan. Het blijken twee echte dondersteentjes te zijn die geen gevaar uit de weg gaan; Cappucino springt regelmatig op het tafeltje en beide konijnen gaan graag op onderzoek uit in de boekenkast. Ook de keuken is erg interessant, maar daar mogen ze niet komen. Dus dat maakt het extra spannend om toch te proberen om hier te komen.

We merken wel dat we twee heel verschillende konijntjes hebben. Cappucino is heel rustig als hij in zijn hok zit, terwijl Cheesecake dan heel druk is. Maar buiten de kooi is dit precies andersom! Dan is Cheesecake juist wat rustiger.


Afgelopen vrijdag hadden we twee neefjes van mij op bezoek. Die wilden ook graag met de konijntjes knuffelen. Onze pluizebolletjes hebben zich toen ontzettend netjes gedragen, maar waren wel erg moe na afloop van het bezoekje. We hebben ze toen extra verwend voor hun goede gedrag met een lekker blaadje sla en wat postelein. Want boven alles zijn Cappucino en Cheesecake twee enorme snoepkonten.

1 opmerking:

  1. wat maken ze veel mee in een knijnenleventje....

    ps email toegevoegd hoor.


    grtjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...