zaterdag 29 oktober 2011

kringloopzaken

Vanmiddag zijn Sander en ik even naar de kringloopwinkel geweest. Ik heb daar wat zomerkleding ingeleverd die ik afgelopen woensdag had uitgezocht tijdens het opruimen. Fijn dat mijn kleding zo een tweede leven kan krijgen; na het lezen van de Story of Stuff, waarin het ook uitgebreid gaat over het productieproces van katoen, kan ik het niet meer voor mezelf rijmen om kleding 'zomaar'  weg te gooien!

Daarnaast hebben we ook wat 'nieuwe' spulletjes gekocht: drie mandjes om onder een plank te hangen, een bordspel en drie puzzels van 1.000 stukjes per stuk. Dus voorlopig hebben we weer wat te doen!

Nog een weekje en dan begint de No Impact Week. We kijken er erg naar uit en zijn heel benieuwd hoe deze week zal gaan verlopen. Op Facebook hebben we ook een oproepje gedaan of mensen het leuk vinden om een avondje bij elkaar te komen en samen te eten. Dus mochten er lezers zijn die ook meedoen met deze week en die in de buurt van Rotterdam wonen: jullie zijn welkom! Laat dan even een reactie achter!!

4 opmerkingen:

 1. Helemaal waar! Ik heb dat ook met spullen, ik bewaar niets meer waar ik niets meer aan heb. Sommige dingen zet ik op MP maar als er mensen blij zijn met de door mij gedoneerde spulletjes ben ik daar net zo blij mee!

  Puzzelen is een vreselijk stoere hobby :) Grappig dat jullie dat doen. Pasgeleden stond ik ook in dubio bij zo'n enorme puzzel... uiteindelijk laten liggen maar de volgende keer neem ik er misschien wel eentje mee. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik breng ook steeds meer weg, dat voelt echt zo goed! Je krijgt meer ruimte en doet anderen er een plezier mee! Helaas ligt Rotterdam niet in de buurt, maar wel veel plezier toegewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik recycle veel van onze spullen. Mijn kleding gaat standaard naar het leger des Heils ..
  puzzels heb ik ook veel maar ik heb te weinig ruimte om mijn puzzel te laten liggen en dat is dan weer jammer. Kan ook nu op dit moment het geduld niet opbrengen om stukjes te zoeken.

  Ook mijn glas en papier hou ik apart. In mijn woonplaats scheiden ze ook de plastic maar die bakken zijn me te ver weg.

  Veel plezier in je No impact week....

  groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij scheiden ook álles, vind het nog leuk ook om te doen. (kleine tip spoel het glas svp om want anders krijgen de vogels ed glas binnen als ze de scherven met pindakaas enzo te pakken krijgen want dat glas komt buiten op een hoop te liggen! ) Heel veel plezier met de No impact week,wij doen op onze wijze ook mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...