vrijdag 25 november 2011

vrijdag geld-regeldag

De afgelopen weken had ik het ontzettend druk en daardoor lag er nog een enorme stapel rekeningen. De helft was al betaald en de andere helft niet. Gelukkig hou ik mijn financiele zaakjes bij via Afas personal, dus ik kon zo terugvinden welke rekeningen ik al had betaald en welke nog niet. De betaalde heb ik gelijk in de map gedaan en de andere rekeningen heb ik betaald. Fijn dat ik dat dan weer achter de rug heb.

Verder heb ik ook wat boeken besteld bij Bol.com. Ik wilde eigenlijk gewoon naar de winkels gaan, maar de actie met  gratis verzending vond ik toch iets te aantrekkelijk. Dan ga ik geen geld uitgeven aan het openbaar vervoer om in de stad te komen!! ;) Plus dat het me ook een hoop tijd bespaart, die ik nu gewoon lekker thuis door kan brengen samen met Sander.

Verder heb ik ook alle boodschapjes gedaan voor het weekend. Onder andere een hoop snoepdingetjes voor mijn verjaardag. Hopelijk zijn de verjaardagsgasten hongerig, want anders heb ik een hoop snoeperijtjes over!

Al met al heb ik vandaag een hoop geld uitgegeven. Soms heb je nou eenmaal van die dagen.... Kennen jullie dat?

4 opmerkingen:

 1. JAzeker!Vooral voor feestjes, dan ben ik bang dat de gasten verhongeren ofzo...Veel plezier alvast op je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat is heel herkenbaar! En vaak zijn het dan ook gewoon dingen waar je niet onderuit komt. Nou ja, dat hoort er dan ook bij, denk ik maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn vaak dingen waar je niet onderuit kunt he? Maar ik herken het wel hoor, soms is ineens alles tegelijk op: tandpasta, tandenborstels, eten, huishoudspulletjes... en dan koop je maar alles tegelijk. Fijne verjaardag alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms moet dat inderdaad. Dat huishoudboekje klinkt heel erg handig, kun je daar misschien iets meer over vertellen?
  Ben je ondertussen al overgestapt naar ASN? Ik heb mijn Triodos papier al binnen, maar ik ga toch weer twijfelen of ASN niet beter is. Ik vind het alleen zo twijfelachtig dat ASN onderdeel is van SNS (en dat is dus absoluut geen duurzame bank!), maar ik hoor ook twijfelachtige dingen over Triodos. Desalniettemin is het in ieder geval beter dan ING!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)