woensdag 7 december 2011

losse flarden blogje

Vandaag maak ik allemaal kleine dingetjes mee die op zichzelf niet echt een blog waard zijn. Maar ach, waarom zou ik geen losse flarden blog mogen schrijven? :)

* De aardappels zijn bij Albert Heijn in de aanbieding; 10 kilo (2 zakken van 5) voor 2,50! Maar Sander en ik eten dat nooit samen op voordat ze weer nieuwe worteltjes gaan krijgen... Dus nu heb ik samen met mijn moeder een dealtje gesloten; we betalen allebei 1,25 voor 5 kilo! Helemaal handig!

* De loodgieter is net langsgeweest, omdat er regelmatig een vies geurtje in de douche hangt. Ik was even bang dat ik niet goed genoeg schoonmaakte, maar het bleek dat de 'stankafsluiter' gewoon niet goed meer was. Een hele opluchting!

* Omdat ik maar 2 uurtjes op internet kan en dat over de dag wil verdelen, ben ik veel actiever dan gewoonlijk. Ik heb al gestofzuigd, schoongemaakt, opgeruimd en een boodschappenlijstje gemaakt. Vanmiddag nog even visite en boodschapjes doen, en dan mag ik heel tevreden zijn met mezelf!

* Van een collega heb ik twee vrijkaartjes gekregen voor de film Nova Zembla. We gaan er vanavond gelijk heen!

* Ik ga straks ook nog op de thee bij mijn zusje. Ze heeft samen met haar vriend sinds kort ook een huisje, waar ze parttime woont, en hij fulltime. De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest met verven en klussen. Leuk om nu even naar het eindresultaat te gaan kijken!


* Tijdens het stofzuigen worden de konijntjes altijd een beetje panisch, maar helaas moet het toch afentoe even gebeuren. Maar ik zie dat ze nu heel lief tegen elkaar aan liggen te slapen, dus blijkbaar komen ze toch weer sneller tot rust dan wij dachten... echt zó lief :)

Al deze kleine dingetjes bij elkaar maken me helemaal blij en gelukkig. Welke kleine dingetjes zijn jullie vandaag blij/tevreden/gelukkig van?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd heerlijk om 's avonds met een paar kaarsjes aan te zitten, lekker languit, laptopje met film/serie aan, poes op schoot en helemaal geen gezeur van niets of niemand. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt idd happy....
  Ik word blij van vele dingen, mijn kleinkinderen als die weer eens iets geks doen of zeggen,
  Mijn huisdiertjes die tevreden tegen me aan slapen.
  Storm buiten maar heerlijk binnen enz ...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...