vrijdag 6 januari 2012

bezoekje aan de Ikea en klusjes voor Sander

Afgelopen woensdag hebben Sander en ik een bezoekje gebracht aan de Ikea. Het was erg druk, want blijkbaar was het Plundra... Whoops! Maargoed, wij hadden een missie: een boekenkast en een ladenkast kopen. En daar zijn we voor geslaagd! Ook heb ik nog een keukenrekje gekocht. We hebben namelijk veel te weinig ruimte in de keuken, waardoor de koekenpannen op de koelkast stonden en de gewone pannen bovenop de keukenkast... Dat gaf een erg rommelige uitstraling. Ook in andere gedeeltes van het huis te weinig opbergruimte; vandaar die twee nieuwe kasten.

Vanmiddag is Sander druk bezig geweest met allerlei klusjes, waaronder het ophangen van het rekje en het in elkaar zetten van de ladekast. Morgen gaat hij nog naar de kringloopwinkel en een rek op mijn fiets plaatsen. Zondag mag ie dan nog een boekenkast in elkaar gaan zetten. De arme jongen heeft het maar druk!

Let niet op de troep... Zoals jullie zien is extra opbergruimte zeker gewenst!

Wat ziet mijn keuken er opeens professioneel uit met dit rekje, he??

Tegelijkertijd zit ik ook niet op mijn luie reet. Ik doe namelijk al het opruimwerk. Sander heeft vandaag expres geen buitenklusjes gedaan, zodat ie morgen eventjes weg is. Zo heb ik het huis voor mezelf om eens wat op te ruimen en schoon te maken.

Misschien heel erg ongeëmancipeerd, maar wij vinden het prettig zo en doen allebei de dingen waar we goed in zijn en die we (redelijk) leuk vinden.

Hoe geëmancipeerd zijn jullie met het verdelen van de taken in het huishouden?

7 opmerkingen:

 1. Wij hebben pasgeleden hetzelfde kastje gekocht, alleen een donkere kleur. Daar woont nu de tv op en mijn dvdcollectie in. Hier ook echt een chronisch tekort aan bergruimte. Mede ook omdat er overal dozen staan en ik nog niet alle onderdelen van mijn kast verhuisd heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij verdelen het ook wel redelijk. Mijn vriend doet meer buiten en het grove werk. Hij stofzuigt ook vaker. Ik doe bv weer altijd de boodschappen, kook altijd en ben vooral van het opruimen en de vaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb van dezelfde serie nachtkastjes....
  Wij hebben een hele traditionele rolverdeling thuis....ik doe het meeste in huis en manlief het meeste in de tuin enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er zeker profi uit je keukenrekje!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben een zeer klassieke rolverdeling. Ik heb ook geen enkele geemancipeerde ambitie ;) Behalve heel veel sparen dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk rekje zeg!
  En ook hier.... een groot ruimte gebrek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er erg gezellig uit dat keukenrekje

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...