woensdag 22 februari 2012

70 euro bij elkaar

Bijschrift toevoegen
Jeej, vandaag ben ik over de 5.000 clix heen gegaan bij EuroClix! Dat staat gelijk aan 70 euro. Ik ben pas 2 maanden terug lid, maar het is zo snel gegaan omdat we ook via de link van euroclix onze vakantie hebben geboekt. Dat leverde direct 3400 punten op, dus dan gaat het ook wel snel! Bovendien controleer ik elke dag of er nog vragenlijsten zijn waar ik aan mee kan doen, via de link van 'panelklix'. Op die manier heb ik ook flink wat punten binnengekregen. Dit was overigens een tip die ik via de blog van een andere consuminderaar had gevonden, ik weet niet meer wie het was, maar wil die persoon via deze weg toch even bedanken!

Nu zit ik te twijfelen of ik het direct zal laten uitbetalen of dat ik zal wachten tot ik de 10.000 voorbij ga. Dan krijg je namelijk 150 euro, oftewel 10 euro extra nog. Maar dat betekent wel dat ik nog flink lang moet door'sparen'. Tegelijkertijd zal ik dat toch wel binnen een jaar halen, en binnen een jaar heb ik zeker geen rente van 10 euro gehaald over die 70 euro die ik nu kan krijgen... Dus ik denk dat ik toch maar doorga.

Hoeveel hebben jullie al verdient via Euroclix?

8 opmerkingen:

 1. Ik ben ook 2 maanden bezig en zit nu op 1700 punten, dat gaat minder snel, maar we hebben ook geen vakanties geboekt :-) ik spaar ook nog even door en dan kijk ik waar het schip strand.
  In december ging het wel veel sneller met onderzoekjes, nu zijn er niet zoveel. Maar alle beetjes helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dat gaat snel!! Zo snel gaat het hier niet hoor! Ik heb volgens mij in november voor het laatst een uitbetaling aangevraagd en zit nu op 1900 clix. Vooral dankzij lieve mensen die zich via mijn blog hebben aangemeld. Zolang je het geld niet nodig hebt, zou ik doorsparen, de wisselkoers wordt volgens mij op een gegeven moment 140 of 170% en dat is dan het maximale, dus dan zou ik inwisselen. Zelf spaar ik door tot de vakantie en daarvoor ga ik het uit laten betalen. Tenzij ik meer dan genoeg vakantiegeld gespaard heb, dan laat ik het staan voor erna, want dan heb ik een extra buffertje. Ik heb bij elkaar denk zo'n €500 via Euroclix verdiend, maar ben ook al sinds 2004 (uit mijn hoofd) aangemeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga nooit zo snel bij mijn euroclix. Ik heb afgelopen week €25 uitbetaald gekregen. Ik doe zelden enquetes en bestelde de afgelopen 1,5 jaar nauwelijks iets bij een webshop. Ook mensen die via mijn link lid geworden zijn, heb ik helaas niet. Maar toch blijf ik rustig doorklikken. Kost me weinig moeite en ik krijg er elke keer leuke extraatjes voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me laatst aangemeld bij Euroclix, maar ben nog huiverig voor al die onderzoeken. Je moet wel heel veel persoonlijke gegevens invullen. Maar ja. als er straks uitbetaald kan worden zal ik die gegevens ook wel moeten doorgeven, toch? Dus ik twijfel daar nog erg over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt wel mee hoor :) Meestal vragen ze je mening ergens over, maar niet bijvoorbeeld je adres... Zodra ze dat vragen haak ik ook af.

   Verwijderen
 5. Ha ik zou het geld gelijk uit laten betalen ben zo wantrouwig. binnen is binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit jaar nog niks uit laten betalen.
  ik heb bijna 3000 clix maar ik denk dat ik het lekker laat staan en aan het einde van het jaar kijk of ik het laat uit betalen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ermee gestopt. Tveel gedoe voor te weinig geld. Ik doe mee bij andere bureau's waar je soms wel € 2,25 per vragenlijst hebt. Gaat een stuk sneller en minder gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)