zaterdag 17 maart 2012

Druk dagje - 1 jaar verkering

Vandaag een drukke dag gehad. Sander en ik hadden nog dagkaartjes liggen van de Kruidvat. Vandaag hadden we afgesproken met Sanders zus en haar vriend om naar de tentoonstelling Body Worlds te gaan. Dit is een tentoonstelling met allemaal geplastineerde lichamen. Plastineren is een manier om lichamen te conserveren, waardoor je heel goed de spieren, bloedvaten enz. kunt zien. Erg fascinerend om te zien hoe het menselijk lichaam werkt.


Daarna zijn Sander en ik naar Schiphol geweest om daar vliegtuigjes te kijken. Was erg leuk en nu hebben we allebei nóg meer zin om op vakantie te gaan.

Vervolgens zijn we nog naar Den Bosch gegaan. Alleen waren we wat aan de late kant, dus de de winkel die ik daar wilde bezoeken was helaas al dicht. 

Vanwaar deze enorme reis vragen jullie je misschien af.... Nou, Sander en ik hebben vandaag precies 1 jaar verkering! Morgen gaat het feest nog even door en gaan we naar Wicked. Daarma is het weer even over met de pret en moeten we weer hard gaan sparen voor de trouwerij ;)

Zijn jullie wel eens bij Body worlds geweest en/of wat vinden jullie ervan?

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Daantje en Sander!
  Nog vele verliefde jaren gewenst. Als het goed is, wordt het alleen maar leuker....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte!!
  Ik denk dat onze kinderen deze tentoonstelling nog een beetje griezelig zullen vinden, maar het lijkt me zelf wel fascinerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd jullie twee. Ik ben benieuwd wat jullie van Wicked vonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie jubileum!! Ik ben nog nooit bij Body Worlds geweest en ook niet van plan, dat is echt niets voor mij :$

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben jaren geleden in Londen bij Body Worlds geweest en vond het geweldig, ik wil graag nog een keer maar niemand wil met me mee! Ze vinden het allemaal eng, de mietjes ;-)
  Gefelicteerd trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)