donderdag 22 maart 2012

geld terug van NS

Het heeft even geduurd, maar vandaag zag ik dat de NS tóch mijn treinkaartje heeft vergoed voor toen we naar de Efteling zouden gaan. Aangezien ik dat geld allang niet meer had verwacht heb ik het direct op de spaarrekening voor de trouwerij gezet; zoals ik dat eigenlijk met alle financiële meevallertjes doe. Zelfs al gaat het maar om kleine bedragen, het loopt toch wel aardig op bij elkaar!

Verder maak ik momenteel weinig mee; voor de eerste keer sinds ik me kan herinneren ben ik verkouden. Zal wel komen doordat ik dit jaar al 4 keer antibiotica heb gehad tegen blaasontstekingen; mijn immuunsysteem is daar toch wel kapot door gemaakt heb ik het idee! Nu dus lekker met een kruik en een dekentje op de bank en hopen dat het snel overgaat!

6 opmerkingen:

 1. Wel fijn dat je toch wat geld hebt teruggekregen en beterschap, veul drinken hè?
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geld terug geven betreft heb ik ook alleen maar goede ervaringen met de ns. En met de vertragingen en omleidingen valt het ook eigenlijk wel mee. Twee keer op tien jaar regelmatig treinen. Valt best mee toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je al cranberriesap geprobeerd tegen die blaasontstekingen, en gecheckt of je misschien dingen eet die je beter kan laten staan als je er gevoelig voor bent? Heel veel beterschap ermee!

  Fijn van je geld terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cranberries probeer ik sinds kort inderdaad... En qua eten probeer ik wel zoveel mogelijk gezond te eten, maar weet niet precies wat ik beter kan laten staan

   Verwijderen
 4. beterschap gewenst. fijn dat je het geld terug hebt. apart leggen is slim dan merk je het meer dan als het "op de grote hoop gaat "

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap hé. Er bestaan volgens mij genoeg natuurlijke middelen om je blaas te ondersteunen. Ik heb juist gevoelige darmen. Wat ik zelf doe: veel groente eten, veel fruit, eieren, noten, en soja als eiwit bronnen en alleen bij het ontbijt en soms 's avonds granen. Soms eet ik zuidvruuchten. Ik eet zelden meer brood. Verder eet ik zo min mogelijk: gist, suiker, tarwe, zuivel, kaas en ik vergeet vast nog iets.
  Wil je meer weten, mail me dan even (als je beter bent), misschien brengt jouw vraag mij tot het schrijven van een blog hierover. Zal tijd worden...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...