zondag 11 maart 2012

nieuwe fiets

Gistermiddag heb ik een nieuwe fiets besteld bij de Hema. Ze hebben daar een heel gave actie, dat je zelf je eigen fiets kunt samenstellen. Ik heb een fiets gemaakt met een roze frame en allerlei bloemetjes op de kettingkast en de jasbeschermers. En een transport-rek, want daar was ik inmiddels op mijn vorige fiets erg gehecht aan geraakt. Ben hardstikke blij dat ik nu zo'n gave fiets krijg!Daarnaast is het ook nog eens een stuk goedkoper. Eerst moet ik wel even wat geld investeren, maar omdat ik straks weer op de fiets naar het werk kan, bespaar ik daar toch al gauw 2 euro per dag mee. En straks naar mijn nieuwe werk wil ik misschien ook wel gaan fietsen; volgens de fietsrouteplanner zou het maar 35 minuutjes fietsen zijn. Dus zodra ik mijn nieuwe fiets binnen heb ga ik dat gelijk eens even uitproberen of het klopt. En als dat zo is, dan denk ik dat ik gewoon op de fiets naar mijn werk blijf gaan.

Denk dus dat ik de komende tijd wel wat zal gaan afvallen; een baan waarin ik (hopelijk) meer beweging krijg en waar ik verder voor moet fietsen zullen zeker meehelpen!

3 opmerkingen:

  1. Dat lijkt mij de investering ook wel waard ja! Ik ben sowieso al meer gaan fietsen toen ik een goede fiets had, maar kan nog wel wat verder verbeteren, wat dat betreft...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooie vrolijke fiets!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig dat je dat zelf kunt samenstellen, dan herken je je fiets wel iets sneller als je hem moet zetten waar veel fietsen staan en niet meer weet waar je hem gezet hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)