woensdag 7 maart 2012

soepie?!

Op zondag hebben we, zoals elke week, een soep gemaakt. Na het eten van de soep geven Sander en ik de soep altijd een cijfer en op basis daarvan komt ie in de soep top 52 te staan. Al vanaf het begin stond de pittige pastinaaksoep met een 8,5 op nummertje 1. Maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen!

De soep die we afgelopen weekend hebben gemaakt was echt zó lekker, die verdiende een dikke 9! Dus eindelijk hebben we een nieuwe koploper: gevulde bonen-groentensoep!De top 10 (tot nu toe!) ziet er zo uit:
Gevulde bonen-groentensoep - week 10 (9)
Pittige pastinaaksoep - week 2 (8,5)
Pittige bruine bonensoep - week 6 (8,1)
Bloemkool cremesoep - week 9 (7,65)
Erwtensoep - week 7 (7,5)
Courgette-preisoep - week 3 (7,5)
Romige schorsenerensoep - week 1(7,25)
Russische borstjst - week 4 (7)
Wortel-kerriesoep - week 5 (6,25)
Spinazie knolselderij cremesoep. - week 8 (1,5)

4 opmerkingen:

 1. Wow, van meer dan de helft heb ik zelfs nog nooit gehoord. Bedenk je ze zelf, of haal je ook wel recepten van internet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, kom eens op met dat recept dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig zo,n lijst.Volgens mij zijn jullie wel een beetje een gek stel! (goed bedoeld hoor;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel, "Een andere manier van leven" - ik zie dat als een mooi compliment :)

  Valhalla en LLMM: Bij de meeste recepten is de titel van de soep een linkje naar het recept. De meeste recepten komen uit het boek De Soepbijbel - dit is tot nu toe echt een heel fijn kookboek gebleken. Duidelijke recepten, lekker overzichtelijk, en (heel fijn) bovenaan de bladzijdes aan de kant die je ziet als je bladert, een symbooltje om vegetarische soepen aan te geven.

  Daarnaast kijken we graag op de website van ons voormalige groentenabonnement voor inspiratie. Heel af en toe Googlen we gewoon op de naam van een ingredient waarvan we bedacht hebben dat we er een soep van willen maken :) In dat geval plaatsen we ook altijd een linkje naar het recept op de 52 Soepen Pagina.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...