woensdag 11 april 2012

50 euro uitdaging

Omdat ik van baan ben gewisseld en normaal mijn salaris per week kreeg ipv per maand, moet ik nu nog tot 25 april met 50 euro uit zien te komen. Ben benieuwd of ik het ga redden!

In elk geval ga ik vandaag met de fiets naar mijn werk. Goed voor de lijn én voor mijn portemonnee. Elke keer met de Metro kost me toch 3 euro per dag, namelijk! Dus als het kan, dan ga ik liever op de fiets.

Daarnaast maar even geen snoepjes, brood en andere dingetjes kopen. Gewoon even back to basics eigen brood meenemen en daar niet van afwijken.

Ben benieuwd of het me gaat lukken!

6 opmerkingen:

 1. Heel veel succes ermee, dat gaat vast wel lukken! Bevalt je nieuwe baan goed? (Ik loop een beetje achter met lezen :/)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die €50 euro is ook voor boodschappen of alleen om aan losse dingen als broodjes op het werk uit te geven? In het laatste geval vind ik het nog best veel. Ik doe met met €50 voor een ditje en een datje (kopje koffie ergens, hapje eten dus dingen die je cash betaald) de hele maand. De rest gaat gewoon op de pin dus hoeft hier niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 50 euro is voor openbaar vervoer, cadeautjes, uitstapjes, eventueel buiten de deur eten, kleding, enz... Eingelijk alles wat ik voor mezelf koop en niet voor Sander en mij samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha, dan is het inderdaad niet zoveel maar als je alle non-essensials schrapt dan moet het lukken toch? Koop je die Manolo's toch volgende maand? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, been there... Is het gelukt? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)