zondag 8 april 2012

drukke dagen voor pasen - korte stukjes blog

De afgelopen dagen ben ik regelmatig aan een blogje begonnen, maar heb ze elke elke keer weer gewist. Ik maak namelijk aan de ene kant enorm veel mee, maar aan de andere kant is het weer niet spannend genoeg om er een hele blog over te schrijven. Vandaar maar weer eens een korte stukjes blog :)

* Het was echt bizar druk in de winkels op goede vrijdag; pasen wordt net als kerst steeds meer een vreetfestijn.

* Mijn nieuwe fiets is bezorgd! En net zo gaaf en roze als ik had verwacht :)

* Ik heb leren poolen op mijn werk. Hardstikke leuk, zelfs om half 5 's nachts tijdens de nachtdienst :D

* De tuin ligt nog steeds maar half klaar. We hebben nog 5 zakken tuinaarde nodig, maar we hebben geen auto om dat te gaan kopen :(

* Ik ben druk aan het schrijven voor een andere website, Xead. Hier schrijf ik informatieve stukjes die niet echt bij deze blog passen. Soms verdien ik wat aan die stukjes, heb nu inmiddels 2,40 verdient. Maar daardoor 'vergeet'  ik wel eens voor onze blog te schrijven.

* Sander heeft van mij het spelletje Skryim gekregen. Hier vemaakt hij zich prima mee als ik weer eens een avonddienst heb :)

* Tot nu toe alleen maar avonddiensten en nachtdiensten gedraaid, maar het valt best mee, ik heb me zorgen gemaakt voor niks.

2 opmerkingen:

  1. O Skryim, dat is te verslavend. Ik mis mijn liefje terwijl we in dezelfde kamer zitten. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn om te horen dat het onregelmatig werken bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)