maandag 2 april 2012

luiheid dient de mens

Net als Jenny ben ik vandaag enorm lui ingesteld. Ik heb tot 3 uur op bed gelegen en alleen maar een beetje op de laptop gezeten. Sander was namelijk vergeten mijn tijd terug te schroeven naar 2 uurtjes en dus kon ik 6 uur internetten. Ik schaam me ervoor om te zeggen dat ik me flink heb laten gaan en nu nog maar een half uurtje over heb.

Om 3 uur besloot ik dat ik toch maar eens wat moest gaan doen. Dus heb ik weer een minimorfose gedaan. Deze keer was de voorraadkast aan de beurt. Ongelofelijk hoeveel lege doosjes ik daaruit haalde. Blijkbaar zet Sander een zeker persoon lege bakjes terug in de kast. Waarschijnlijk zodat we ze opnieuw kunnen bijvullen. Wat ik dus nooit doe. Ach, de kast ziet er nu in elk geval weer een stuk beter uit!

Morgen moet ik een nachtdienst draaien van half 12 's avonds tot 8 uur 's morgens. Hopelijk vandaag genoeg bijgetankt om morgen zo lang op te blijven. Het zal mij benieuwen :)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb kerstkaarten opgeruimd en gerecycled, in april.... Wat een dag zeg, ben blij da'k niet de enige was haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik deed ook mee! Ik heb alleen een paar stukken gestreken, voor de vorm!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)