maandag 15 oktober 2012

boeken verkopen

Omdat wij binnenkort gaan verhuizen (en ja, dat spreek ik uit naar het universum... nee, het is nog niet zeker, maar ik geloof er gewoon in!) zijn we onze onnodige ballast aan het opruimen. Dus hebben we ook weer wat boeken op bol.com gezet! We zouden het erg leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen in onze webwinkel :)

We hebben inmiddels alweer 3 boeken verkocht. Dus het gaat best hard!

Hebben jullie ook boeken via bol.com te koop staan??

3 opmerkingen:

  1. Ik heb 2 jaar geleden voor de verhuizing ook veel boeken via bol.com verkocht. Nu heb ik sinds kort weer wat kookboeken erop staan. Zo nu en dan verkoop ik wat, maar het gaat niet zo heel hard, omdat er nu niet zo veel op staat. Maar alle kleine beetjes helpen en het ruimt lekker op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had er wel een hoop op staan, maar de laatste tijd niet veel meer. Het ging niet zo heel hard en ik was ook niet altijd even enthousiast. Zo gaan de verzendkosten van je eigen provisie af en als iemand het boek terugstuurt, dan ben je je geld een die verzendkosten kwijt. Ik heb mijn aandacht dus iets meer naar Marktplaats verschoven. Overigens merkte ik wel dat je bij Bol.com vaak iets hogere prijzen kon rekenen, maar goed, als je daar ook weer flink op inlevert, dan is het nog niet ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil wel, maar volgens manlief moeten de boeken die we nu nog hebben blijven, zucht...

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)