woensdag 14 november 2012

hypotheek perikelen

Vandaag hebben we de papieren van de hypotheek gekregen. Helemaal bijzonder dat ze ons 'zomaar'  zo'n enorm bedrag willen lenen. Ze zullen niet weten wat hen straks overkomt als we het bedrag zo snel mogelijk gaan aflossen *gna, gna *

Enige wat ik echt niet tof vind zijn die verzekeringen die we erbij af moeten sluiten. Ik ben zo'n kop in het zand steek typetje die haar donorformulier niet in durfde te sturen, uit angst dat ik de volgende dag dood neer zou vallen en dat ze dan gelijk mijn hoornvlies eruit zouden gaan halen, dus die overlijdensverzekering enzo vind ik maar helemaal niks. Ik wil er helemaal niet over nadenken dat ik dood kan gaan. En al helemaal niet dat Sander dood kan gaan. Als er dan iemand dood moet gaan, laten we dan maar liever met zijn allen gaan... Denk ik... Een apocalyps lijkt me dan beter dan dat er iemand verdrietig achterblijft... wat jullie?!

4 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je geen keuze, veel hypotheekverstrekkers stellen die OLV als eis, met name als je op twee inkomens (hoe klein het deel op dat tweede ook is) leent. Zelf vind ik dat wel geruststellend, ik verdien meer dan mijn vriend en als er met mij wat zou gebeuren, dan kan hij hier voor zolang hij wil in ieder geval nog enigszins normaal blijven wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Precies de reden waarom ik niet wil vliegen zonder m'n man ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik zit je blogs te lezen en alsjeblieft sluit de verzekering goed af. Al heb je dat nu allemaal al wel goed geregeld, daar vertrouw ik op.
  Ik spreek uit ervaring.
  Grt Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sandra,

   bedankt voor de tip :) Wij hebben nu via de bank de overlijdensverzekering afgesloten. Wat was er bij jou dan misgegaan?? Want dan kan ik dat ook in de gaten houden...

   Groetjes, daantje

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)