zondag 23 juni 2013

Sander een jaartje ouder

Afgelopen vrijdag is Sander weer een jaartje ouder geworden en dus zijn we nu een poosje even oud. (Helaas ben ik in november weer aan de beurt en dan is ie toch weer jonger dan ik :( )

Voor zijn verjaardag heb ik dit jaar samen met mijn (schoon)ouders en (schoon)zussen deze video-camera gekocht. Leuk voor als de kleine er straks is; kunnen we alles filmen! Ook willen we gaan proberen om afentoe wat instructie-filmpjes te maken voor op Positief Besparen (te denken valt aan dingen als 'hoe maak ik een hooikist?' enzo...) Maar dan moet ik eerst nog even mijn plankenkoorts overwinnen ;)

Verder hebben we tijdens de verjaardag ook aan mijn schoonvader vertelt dat we tijdens de echo hadden gezien dat we in verwachting zijn van een zoontje, dus nu hoeven we dat niet meer geheim te houden. Al had ik ik mijn vorige blog over de puf-cursus stiekem toch een hint gezet... Ben benieuwd of iemand die had gezien? :)

5 opmerkingen:

 1. ja! Ik las al iets over een zwembroek......

  Groet Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd. Leuk dat jullie een zoontje krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met Sander en wat leuk dat jullie een zoontje krijgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk een zoontje.
  Bij ons komt er ook een jongetje bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk. Als de hint het zwembroekje is vat ik dat niet zo op. Een meisje heeft meestal het eerste jaar (of langer) ook gewoon een zwembroekje aan toch. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)