zondag 20 juli 2014

Family funday 28: koemelkvrije cakejes

Eigenlijk was het echt te warm voor een echte family fun day, dus hebben we gisteravond laat lekkere koemelk-vrije cakejes gebakken. Ik ben van plan om de komende tijd wel vaker koemelk-vrij te gaan bakken om alvast uit te proberen voor als Tobias straks jarig is en misschien nog steeds last heeft van koemelk-allergie.

Kosten: €4 aan ingrediënten

Omdat we "achterlopen" met family fun days (wie bepaalt dat eigenlijk he? ;) ) gaan we vandaag ook nog zwemmen. Althans, als de mannen ooit nog van plan zijn om uit bed te komen; Tobias heeft de afgelopen dagen slecht geslapen door de warmte, dus die laten we nu lekker liggen tot hij uit zichzelf wakker wordt... Sander mag ook nog even blijven liggen, zodat ik de kans heb om de cakejes op te eten mwuhahaha ;)

4 opmerkingen:

 1. Geniet van je cakejes en je "me" time, fijne zondag toegewenst

  May Cet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk ook eens naar recepten op vegan websites. Daar zijn ze heel creatief in het vervangen van koemelk. Dan gaat het over meer dan plantaardige margarine nemen ipv roomboter. Maar ook over dingen maken die op slagroom lijken en andere romige dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen directe reactie op je artikel.... maar is Sander nu eigenlijk helemaal hersteld van de gezondheidsproblemen die hij een aantal maanden geleden had ?
  liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoer om cakejes te bakken met die hitte! Zwemmen lijkt me heerlijk verkoelend!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...