woensdag 20 augustus 2014

Vergelijken loont - deel 2

Een paar dagen geleden schreef ik over vergelijken loont. Ik ben nu dus inderdaad beter aan het vergelijken geslagen als ik online wat wil kopen. Dat gaat eigenlijk heel gemakkelijk via Google shopping. Zij zetten dan de prijzen voor je op een rijtje; de verzendkosten worden er direct bij opgeteld, dus je ziet hoeveel je in totaal kwijt bent bij diverse webshops. 

Ik had dus een prullenbak besteld bij Fonq, omdat die €3 goedkoper was dan bol.com voor hetzelfde product. Op maandag kregen we de prullenbak, maar er was iets mis met het scharnier... Om te kijken of wij misschien iets fout deden tikte ik de naam van de prullenbak in op google en zag dat ie inmiddels bij bol.com in de aanbieding was.... Nog eens €2 goedkoper! Zul je altijd hebben!!

Maargoed, het scharnier bleek dus bij aankomst al kapot te zijn, dus Fonq beloofde ons om een nieuwe prullenbak op te sturen... Ik weet niet waarom, maar ik had al direct het gevoel dat er iets niet helemaal goed ging, zeker ook omdat ik een track and trace code kreeg. Dus belde ik gister nog maar een keer naar Fonq en toen bleek dus dat ze het geld hadden teruggestort. 

Uiteindelijk heb ik de prullenbak dus alsnog bij bol.com besteld.... €5 goedkoper dan wanneer ik hem direct had besteld. Ik ben dus weer helemaal blij ;) 

4 opmerkingen:

 1. Ik deed het met luiers gisteren. Met nog een bon van bol en wat airmiles kosten ze me alleen verzendkosten. Maar toen bleek bij betalen dat er net nu geen verzendkosten betaalt hoefde te worden. Heb ik toch mooi 2 maanden luiers voor niks :-) misschien zelfs langer als ze eindelijk besluit dat de pot ook voor plasjes van zichzelf is en niet alleen voor de knuffels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van zulke kleine dingen kan ik ook altijd erg blij worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo heeft het dus gewoon moeten zijn. Wel netjes van Fonq, ook al ging het niet zoals het zou moeten gaan.
  Hoe krijg jij trouwens die cijfer-verificatie? Ik heb de woordverificatie weer aangezet weer aangezet bij Blogger vanwege de enorme hoeveelheid spam. Maar zie nergens de mogelijkheid tot cijfers (lijkt me makkelijker).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee, ik wist niet eens dat ik dat had ingesteld ;) Maar ik dacht dat ik bij jou net ook cijfers moest invullen... zal zo eens kijken!

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)