woensdag 22 oktober 2014

Nog steeds geen uitbetaling van Euroclix!

Al in augustus hadden Sander en ik bedacht dat we Euroclix zouden laten uitbetalen zodra we op 10.000 clix  (€150) zaten. We zaten op dat moment op 8.500 clix, dus het leek erop dat we dat wel zouden halen voor de eerste verjaardag van Tobias. Ik had al helemaal bedacht dat we de cadeautjes van Tobias dan konden kopen van dat geld dat ik bij elkaar had gespaard met vragenlijsten invullen, websites bekijken etc.

Inmiddels is het ruim 2 maanden later en zitten we nog maar op 9.558 clix, en ben ik bang dat het hem niet meer gaat worden voor de verjaardag. Ik doe er toch echt wel wat aan. Ik log bijvoorbeeld elke dag even in om te kijken of er enquettes zijn, maar dat is de laatste tijd eigenlijk nooit meer het geval. Misschien val ik nu in een andere, minder interessante doelgroep?

Ik blijf sowieso wel doorgaan met clix sparen, want het kost weinig tijd en moeite om af en toe een mailtje te openen en áls er een vragenlijst is vind ik dat altijd nog wel leuk om in te vullen. Maar ik ga nooit meer van tevoren al bedenken wat ik voor het geld wil kopen, want als het langzamer gaat dan verwacht dan is dat toch wel jammer. Gelukkig zijn we niet afhankelijk van Euroclix om een cadeautje te kopen, maar het was wel leuk geweest om te kunnen zeggen dat ik het zelf bij elkaar heb gespaard voor Tobias...


7 opmerkingen:

 1. Dat is jammer dat je je doel niet hebt bereikt maar ja als het niet wil wil het niet. En gelukkig ben je er niet afhankelijk van en Sinterklaas komt er ook nog aan:-) En misschien kun je er nu wel wat anders leuks voor kopen omdat je er nu langer voor hebt moeten sparen.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, maar wel herkenbaar, de ene keer gaat het ineens heel snel en dan blijft het heel lang hangen op een bepaald niveau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het niet zo hard gaat! De onderzoeken vind ik het vlotst gaan, maar ik let ook altijd op of ik iets online wil kopen en dat via Euroclix kan. Tenminste, daar probeer ik erg scherp op te zijn. Daarnaast betaal ik ook wel dingen via mijn Euroclix creditcard (gewoon met elke maand alles afrekenen), zodat ik daar punten voor krijg. En de commissie van andere mensen lid maken helpt ook mee. Overigens zit ik nu ook al een tijdje op net wat onder de 13.000, het lijkt hier ook al even iets minder hard te gaan. Maar goed, het is extra en ik sta er gewoon niet te veel bij stil, anders duurt het voor mijn idee inderdaad alleen maar langer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is inderdaad beter. Nu zit ik elke keer te kijken of ik al een uitbetaling kan aanvragen en dan duurt het extra lang voor je gevoel!

   Verwijderen
 4. Wow, 10.000 al bijna!!!
  Zolang kan ik nooit wachten met uitbetalen :).

  Maar herkenbaar dat het soms wat stil lijkt te staan...
  Regelmatig de panelclix checken, en toch maar gewoon afwachten... Hopelijk haal je het gauw! Superleuk om daar de verjaardagkado's van te kunnen betalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Juist die laatste clix lijken eindeloos te duren. Ik heb een paar weken geleden weer mijn 10.000e gehaald en gelijk uit laten betalen. Dit keer heb ik er een cadeautje voor mezelf mee betaald, de volgende uitbetalingen (duurt gemiddeld iets meer dan een jaar dus heb nog even te gaan), gaan in het klus- en verbouwpotje. Jij succes met de laatste keren klikken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...