zaterdag 29 november 2014

Geen weer voor mijn verjaardag!

Vandaag ben ik jarig, maar ik voel me niet jarig. Ik vind het eerlijk gezegd maar een vreemde ervaring, heb er nog nooit last van gehad, maar dit jaar dus wel. Het is allemaal heel surreëel: mensen die contact opnemen om me te feliciteren, terwijl ik helemaal niet het gevoel heb dat er iets is waar ik mee gefeliciteerd hoef te worden... Ik sta dus ook een beetje met mijn mond vol tanden als iemand opbelt en ik heb ook nog niet echt peper in mijn reet om het huis schoon te maken voor de visite...

Ik wijt het niet-jarig-gevoel aan het weer. Het is helemaal nog geen eind-november-weer! Het hoort te regenen en te waaien; niet dit heerlijke zonnetje, dat is meer iets voor september.... Maar het klimaat verandert niet hoor, mensen ;) Hoe kom je erbij?!

Hebben jullie wel het gevoel dat het eind november is?!

15 opmerkingen:

 1. Nee, dat niet maar de temperatuur is nu niet hoog voor november. Ik heb elk jaar het gevoel dat het na de zomer ineens december is voor dat ik het weet.
  En die klimaatverandering. Valt wel mee. Hier in Noord Europa hebben we een mooie zomer gehad. In Zuid Europa hadden ze een slechte zomer. De olijvenoogst is grotendeels mislukt in Spanje en Italië.
  De afgelopen winter was zacht. Mocht ook wel eens want we hadden vijf koude winters op rij gehad. In in de VS en Canada hadden ze een extreem koude winter afgelopen jaar. Snap jij het, snap ik het :-)

  Maar gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad wel koud, maar ik heb het gevoel dat we de hele herfst hebben overgeslagen eigenlijk... ;)

   Verwijderen
 2. Huh, zon? Welke zon? Het is hier grijs en het waait behoorlijk en de wind chill is -2.6. Ik vind dat het echt wel eind november is. Over een week ben ik jarig ;-) en voor nu wens ik jou ondanks alles een heel fijne verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joh echt?! Hier is het nu 4 graden en er is een heerlijk stralend zonnetje met blauwe lucht :)

   Verwijderen
  2. Hier in de Betuwe is het vandaag ook prachtig weer en ik vind het niet echt koud. De laatste dagen zijn er ook grote verschillen tussen noord en zuid.

   Verwijderen
 3. Hier ook een stralende zon maar wel frisjes....Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! en wat kan jullie nog tegenhouden voor een fijne wandeling? Het zal nog genoeg regenen, waaien, sneeuwen....
  dus nu nog even genieten om wat vitamientjes op te doen voor de winter ....lekker met je bol in de zon ;)
  Geniet van je dag!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je .... ste verjaardag.
  Bij ons is het buiten niet echt koud : 6° en de zon schijnt, totaal geen wind. In onze veranda heeft het zonnetje de temperatuur al opgetrokken tot 17 ° dus als de zon nog enkele uurtjes blijft schijnen, zal de temperatuur in de veranda wellicht oplopen tot 20° of meer. Ik ben van plan om deze namiddag een grote fietstocht te maken.....
  Ik hoop dat het zachte droge weer nog een tijdje aanhoudt want dat is positief voor onze gasrekening.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch van harte gefeliciteerd hoor! Ik heb niet het idee dat het eind november is, maar vind dat ook niet erg. Des te langer de scherpste kou uitblijft, des te beter ik het vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hier ook zon! zin om naar buiten te gaan.. maar ivm vogelgriep zijn kinderboerderijen dicht (en 1 daarvan heeft een speeltuin erbij die dus ook dicht is..) en zoontje slaapt.. dus zit ook verplicht binnen (en wordt er erg moe van merk ik :S binnen hangen.. )
  en idd helemaal niet het gevoel dat het overmorgen al december is... krijg wel veel mee van sinterklaas en weet ook wel dat dat vrijdag al is.. maar klopt niet met mn gevoel idd ;)

  ondanks dat allemaal wel gefeliciteerd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken het. Ik zit nu dus ook binnen, want zowel Tobias als Sander liggen te slapen :P Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen ;)

   Verwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je ondanks alles toch een feestelijk gevoel krijgt en dat je een mooie dag hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!
  Hier geen zon hoor,de hele dag grijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier (Hoorn, Noord-Holland) is het guur weer vandaag en behoorlijk koud!
  Gefeliciteerd. Misschien dat het feestgevoel vanzelf komt als de visite er is?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag. Zelf heb ik ook niet het idee dat het eind november is en december al op de stoep staat. Ik hoop dat je verjaardagsgevoel nog is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...