vrijdag 28 november 2014

Tweede nesteldrang?!

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat het de afgelopen maanden niet zo best gaat met besparen en consuminderen. Sterker nog: we hebben deze maand al €1.000 meer uitgegeven dan we hadden gebudgetteerd. Het grootste gedeelte komt doordat we een droger hebben gekocht, maar daarnaast ook de Airfryer, spulletjes voor in het kerstdorpje en vandaag dus weer wat spullen voor in huis.

Ik merk dus dat ik opeens een enorme behoefte heb om allerlei dingen te kopen om het in huis gezelliger te hebben. Ik heb niet meer zo'n zin om constant op stap te zijn, ik wil gewoon lekker knus en gezellig in mijn eigen huisje blijven. Eigenlijk een soort nesteldrang, net zoals ik aan het eind van de zwangerschap had. Ik weet eigenlijk helemaal niet of dat kan als je niet zwanger bent, maar het voelt in elk geval precies hetzelfde!

Hoe dan ook: ik heb de hoop dat het vanzelf overgaat als alles hier in de woonkamer naar mijn zin is. :) En stiekem geniet ik er ook wel een beetje van, want het wordt wel steeds meer thuis! Gister heb ik zelfs een poosje op de bank gelegen, wat ik normaal gesproken nooit doe omdat ik me nooit echt voldoende op mijn gemak heb gevoeld in dit huis. :)

10 opmerkingen:

 1. Cocooning noem ik het, je omringen met je grote liefdes man en zoon, je wentelen in je thuis, met je geliefden. Geniet er maar van....

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker toch! Je thuis voelen is héél belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima, je moet je thuis voelen in je eigen huis en graag thuis zijn en thuis komen. Van het geld wat je besteed aan de inrichting heb je jaren plezier en geld voor dagjes uit is na die dagjes weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je je nu dan toch thuis gaat voelen in je huis! Dat is ook echt belangrijk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was jij het die een tijdje terug blogde dat jullie dit jaar ook een nieuw rentepercebtage krijgen bij duo? Zo ja, ik zag net dat het al online staat op de duosite, terwijl wij nog niets gehoord hebben (man krijgt ook dit jaar nieuw percentage)... Maar goed nieuws! 0,12% :D
  Als jij het niet was, sorry voor de spam... Maar ik kan het zo gauw niet terugvinden op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat een super percentage!! Wij hebben vorig jaar al een nieuw rentepercentage gekregen, heb er toen wel over geschreven inderdaad. Bij ons is het 0,6. Ook mooi. Maar dit is wel helemaal super hoor!! Gefeliciteerd wil ik haast zeggen haha :D

   Verwijderen
 6. Goede investeringen, lijken mij! Wij gaan binnenkort verhuizen en dan schrik je ook van de bedragen die je kwijt bent aan verf, laminaat, behang... maar ik vind het ook belangrijk dat we het er naar ons zin hebben, dat we ons er thuis voelen. Dat mag best wat kosten, je hebt er tenslotte als het goed is jaren wat aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geld uitgeven om te zorgen dat je huis een thuis wordt is goed besteed geld! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik denk dat ik constant nesteldrang heb zonder dat ik zwanger ben (anders had ik vast al 20 kinderen). Niks leukers dan inrichten en schuiven met de meubels, vind ik. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kan ook te maken hebben met het weer. Snel donker enzo, dan heb ik zelf ook altijd meer de behoefte het gezellig in huis te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...