zondag 28 december 2014

2014 samengevat in onze meest gelezen blogs...

Op So Chicken zag ik een opsomming van de meest gelezen artikeltjes van 2014 staan. Ik vond dit wel een leuke manier om het jaar samen te vatten, dus ik dacht: dat kan ik ook ;)

Januari:
In januari is het blogje "de knop gaat om" het meest gelezen. We hadden toen besloten dat we weer meer ons best gingen doen met besparen en dat we de badkamer niet zouden gaan vervangen. *kuch kuch*

Februari:
Ons blogje gesprek bij de bank werd deze maand het beste gelezen. We hadden een gesprek bij de bank gehad over de omzetting van lineaire hypotheek naar annuïtaire hypotheek. Ook schreef ik in dit stukje over mijn duizeligheid, die volgens de dokter werd veroorzaakt door perfectionisme, terwijl ik zelf het gevoel had dat me lichamelijk iets mankeerde. Uiteindelijk bleek het toch een kwestie van ontzwangeren. Het is vanzelf overgegaan, zonder medicatie, maar ook zonder therapie.

Maart:
In maart ging de meest gelezen blog over Tobias' huidproblemen. Zijn eczeem begon nu voor het eerst echt op te spelen. Bij het consultatiebureau dachten ze dat het aan de bijvoeding lag, maar zelf had ik meer het idee dat hij last had van bepaalde kledingstukken. Achteraf hadden we beide geen gelijk en bleek Tobias koemelk-allergie te hebben.

April:
In april maakte ik me erg druk over de statiegeldkratten bij de Albert Heijn bezorgservice. (Vlak daarna kwam Sander in het ziekenhuis met longproblemen en hadden we wel wat anders om ons druk over te maken, maar de berichtjes daarover zijn minder vaak gelezen dan die over de statiegeldkratten!)

Mei:
In mei begaf ons toilet het en kwam de wens om de badkamer te vervangen weer bovendrijven. We twijfelden nog steeds, maar hebben uiteindelijk wel de knoop doorgehakt om inderdaad de badkamer een make over te geven.

Juni:
In juni kregen mijn ouders een nieuwe eettafel en mocht ik de oude voor hen verkopen. Maar dit had heel wat voeten in de aarde, omdat ze iedere keer de voorwaarden wijzigden. Uiteindelijk is de eettafel nu nog steeds niet verkocht! ;)

Juli:
In juli was onze blog over potjes vs rapley het meest gelezen. We hebben er toen voor gekozen om Tobias volgens de rapley methode te laten eten, omdat hij heel erg moeilijk deed met zijn potjes. Inmiddels eet Tobias inderdaad regelmatig zelf met zijn handen, maar er zijn ook maaltijden die we voor hem prakken. Tsja.... ;)

Augustus:
In augustus was Tobias 9 maanden en begonnen mensen te vragen of we al voor een tweede bezig waren. Mijn blog over de druk die je kan ervaren om een tweede kindje te krijgen maakte veel los bij de lezers. We kregen wel 37 reacties op deze blog en hij is het meest gelezen in augustus.

September:
In september ging onze droger kapot. We vroegen ons af of we die moesten gaan vervangen of niet. Ook deze blog maakte veel los bij de lezers en zorgde er zelfs voor dat we onze blognaam hebben verandert naar Sander en Daantjes mintgroene blog ;)

Oktober:
In oktober schreef ik een blog over commentaar op onze spaarzame levensstijl. Het zat me even heel hoog dat we constant gepusht werden om dure kleding te kopen. Gelukkig is dit inmiddels niet meer aan de orde en gaat het nu een heel stuk beter!

November:
In november vond ik een filmpje op Youtube met daarin een babytip die ik een jaar geleden had willen weten! Blijkbaar waren er meer mensen die er zo over dachten, want dit blogje is in november het meeste gelezen!

December:
De maand is natuurlijk nog niet helemaal om, maar het blogje dat tot nu toe het beste is gelezen is die over de verwarmingskosten. Dit is iets dat natuurlijk veel leeft onder de consuminderbloggers, dus ik kan me ook goed voorstellen dat dit goed wordt gelezen.


Welke van deze 12 blogjes vonden jullie het leukste / interessantste? Waarover lezen jullie volgend jaar graag meer op onze blog?!

3 opmerkingen:

  1. wel leuk gevonden om een jaaroverzicht te maken door middel van blogberichten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk jaaroverzicht. Weet je ook gelijk wat voor vlees (lezers) je in de kuip hebt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)