zaterdag 27 december 2014

Hoe ging tweede kerstdag???

Eigenlijk is het me enorm meegevallen! Ik wist van tevoren niet hoe ik mezelf een houding moest geven tegenover de persoon die een lantaarnpaal was gereden, maar toen ik er eenmaal was bleek dit allemaal best wel mee te vallen.

Omdat deze persoon ook pas jarig was geweest hadden we een cadeautje meegenomen. Ik had het ingepakt in papier met piraten en doodskopvlaggetjes erop, en erbij gezegd: dit is symbolisch voor het feit dat we je een gevaarlijke wegpiraat vinden. Laat ons alstjeblieft nooit meer zo schrikken en doe dit nooit meer! Of het wordt opgepakt weet je natuurlijk nooit, maar ik had wel het idee dat ze er echt spijt van had.

Ik had helemaal geen zin om te gaan, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik niet naar dat gevoel heb geluisterd. Juist door langs te gaan heb ik het er even over gehad met haar en kon ik het uiteindelijk ook een plekje geven en deze persoon weer zo zien zoals ik haar hiervoor zag: als een ontzettend lief, waardevol persoon die we echt nog lang niet kwijt willen!!

6 opmerkingen:

 1. Goed dat je bent gegaan! En wat een goede vondst om met dat inpakpapier je mening toch bekend te maken op een ludieke manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je er nog over kon praten en dat het allemaal meegevallen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat het meegevallen is! hier je verhaal gespuwd en t daar uiteindelijk naast je neer kunnen leggen gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed gedaan zeg. Toch je mening geven maar op een wat luchtige toon door het cadeautje. Laten we hopen dat ze goed de schrik te pakken heeft en het inderdaad nooit meer doet.

  Ik gisteren helaas ruzie gehad door het rare gedrag van een ander, woest was ik. Vandaag maar weer proberen op te lossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat je gegaan bent! Ik kan me je gevoel helemaal voorstellen en het is denk inderdaad goed dat je het er toch even over hebt kunnen hebben. Dan blijft het ook niet zo hangen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...