maandag 29 december 2014

Sparen voor Tobias + give away op Positief Besparen

Gisteren vlak voor we weggingen vertelde mijn schoonmoeder dat ze graag een spaarrekening voor Tobias wilde openen, als wij dat goed vonden. Toen we haar vertelden dat we zelf ook een spaarrekening voor hem hebben besloot ze dat ze dan ook op die spaarrekening een vast bedrag per maand zal gaan storten! Echt superleuk, dan gaat het sparen opeens twee keer zo snel! :)

En nog een paar dagen, dan komt de rente op onze spaarrekeningen ook weer binnen. Dat is toch altijd een leuk bedragje extra.... Waarschijnlijk gaan we hier direct onze eerste extra hypotheek-aflossing van 2015 van doen! Een leuke "kickstart" van €300.... Nee, het is niet veel, maar scheelt ons toch weer iets meer dan €1 in de maandlasten!

Verder ben ik dit weekend druk bezig geweest met brainstormen over blogjes voor Positief Besparen. Ik wil volgend jaar elke week minstens 1 artikeltje gaan plaatsen. Om de site weer wat meer onder de aandacht te brengen hebben ik een give away georganiseerd via Rafflecopter! Je kunt het boek Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen winnen. Zelf heb ik hem al 3 keer gelezen, dus ik geef mijn eigen versie weg ;)

Zou je het willen laten weten als je meedoet? Het is namelijk onze eerste keer met Rafflecopter en ik wil graag weten of de aanmeldingen inderdaad ook goed binnenkomen, want tot nu toe is het stukje over de give away al 200 keer gelezen, maar ik heb nog geen enkele aanmelding binnen :o Misschien doe ik iets verkeerd...


18 opmerkingen:

 1. Leuk dat je dat doet. Consuminderberichtjes vind ik toch altijd het fijnste. En zoals ik al schreef heb ik het boek al gelezen en doe niet mee. En lief van je moeder dat ze mee gaat sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier sparen opa en oma ook voor dochter. Zelf spaar ik voor de oudste ook op 2 rekeningen. Het is later gewoon zo handig.
  En elke euro is er eentje. Toch mooi €12 in 2015 minder betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is mooi dat je schoonmoeder voor Tobias wil sparen!
  En fijn dat je je andere blog weer meer wil gaan bijhouden want die vind ik ook leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, dat ze ook voor Tobias wil gaan sparen! Ik heb als het goed is ook mee gedaan met de actie! Het is voor mij ook voor het eerst dat ik dit invul, dus ik hoop dat het goed is gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag je ertussen staan :) Dus het is goed gegaan!!

   Verwijderen
 5. Ik krijg helaas een error op de give away actie...
  fijne dag, groeten Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervelend Marjan. Ik zal via het administratiepanel een lootje voor je erin zetten :)

   Verwijderen
  2. Fijn, bedankt! Nu maar duimpje draaien...
   groetjes, Marjan

   Verwijderen
 6. Wij hebben het boek ook al gelezen en doen dus ook niet mee met de give away actie. Zo is de kans om het boek te winnen voor de overige mensen die het boek nog niet gelezen hebben groter :-)

  Minimaal 1 blog in de week gaan wij ook proberen. Dat moet vol te houden zijn.

  Goede jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, jij ook een goede jaarwisseling gewenst :D En leuk dat je weer vaker gaat schrijven, ik miste je blogjes wel!!

   Verwijderen
 7. Ik heb ook meegedaan, wil het boek graag lezen. Goede jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het boekje zelf, dus doe niet mee met de give away. Fijn dat je schoonouders voor Tobias sparen, erg lief van ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je schoonmoeder de spaarrekening van Tobias wil spekken!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook meegedaan, volgens mij gisteren ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wanneer weten we wie de give away gewonnen heeft? Ik zie geen einddatum staan, maar misschien kijk ik eroverheen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het schermpje van Rafflecopter staat hoe lang je nog mee kunt doen... :) Nu nog 6 dagen :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)