maandag 23 februari 2015

Mijn "buit"op de Huishoudbeurs

Vandaag ben ik met mijn zusje naar de Huishoudbeurs geweest. Het was erg gezellig, maar één ding viel me tegen: er was dit keer echt héél weinig gratis te scoren. Althans, je kon overal wel wat proeven, maar je kreeg nergens proefverpakkingen mee naar huis. Dit vond ik wel jammer, want ik vind dat juist altijd zo leuk. Maargoed! Gelukkig was het verder allemaal hartstikke gezellig.Mijn buit van deze keer:

 • 2 tubes fritessaus (kreeg je een gratis patatje bij!)
 • Een tas vol met Milka, voor na het vasten!
 • 3 haarklemmen die ik nergens meer kan vinden, maar hier dus nog wel!! :)
 • Batterijen voor in Tobias' speelgoed
 • Een nieuw kussen voor mezelf (hard nodig ivm nekklachten door mijn oude kussen)
Het meeste had ik van tevoren al bedacht dat ik wilde kopen. Op mijn lijstje stond de fritessaus, de batterijen en het kussen. Daarnaast stond er ook een nieuwe ovenschaal op, maar die heb ik niet kunnen vinden. 

De Milka was een beetje een impuls-aankoop en die haarklemmen was iets waar ik al een poosje naar op zoek was, maar nergens meer kon vinden. Dus daar was ik ook erg blij mee dat ik ze opeens tegen het lijf liep. 

Uiteindelijk dus nog best wel veel geld uitgegeven, maar gelukkig geen slecht gevoel aan overgehouden... :) 

3 opmerkingen:

 1. Welke haarklemmen heb je gekocht? Ik heb op een markt tijdje geleden ook van die fijne maar kan ze in de winkels niet vinden en wil wil er nog een paar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heten Afrikaanse haarklemmen (wist ik ook niet!) Zo zien ze eruit: http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32244562627_1/Fashion-women-magic-wooden-double-font-b-hair-b-font-combs-beaded-twin-font-b-hair.jpg Je hebt ze met plastic of met ijzeren klemmetjes.

   Verwijderen
  2. Daarvan heb ik er ook een paar gekocht op een Franse markt, vooral de met ijzeren klemmen zijn heel mooi, de plastic zijn wat grover en ik gebruik ze ook graag.
   Maar deze zoek ik niet, dus toch maar eens naar de Delftse markt daar kocht ik ze, het is een klem met aan 1 kant een sluiting, zoiets als een kiltsluiting/veiligheidsspeld.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...