dinsdag 24 februari 2015

Weekmenu - week 9: "gekke week"

Ik vind het deze week maar een gekke week. Dat komt misschien door mijn uitstapje naar de Huishoudbeurs, waardoor ik nu helemaal niet het gevoel het dat het al dinsdag is. Of misschien komt het door mijn nieuwe kussen, waar ik zo lekker op heb geslapen dat ik het gevoel heb dat ik dagen heb geslapen en dat het alweer donderdag is ;) Maargoed.... Het is dus dinsdag en tijd voor een nieuw weekmenu!!

Zaterdag: uit eten geweest

Zondag: patat met een groentenkroket (beetje karig! We hadden eigenlijk een erwtensoep-pakket gekocht, maar de helft daarvan was beschimmeld bleek bij het uitpakken. Dus toen maar uit de vriezer gegeten.)

Maandag: bonenprut met rijst (gemaakt door Sander)

Dinsdag: lasagne met boerenkool

Woensdag: pasta-salade

Donderdag: macaroni

Vrijdag t/m zondag kookt Sander weer :)

9 opmerkingen:

 1. Lasagne met boerenkool klinkt bijzonder:-) Heb je een linkje voor mij? En heb je t al eerder op zodat je weet of t een succes was? Hier nog flink wat boerenkool in de tuin maar de stamppot komt mijn neus uit, dus wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoihoi! Ja, ik heb het eerder gegeten en ik vond het erg lekker!! Ik heb dit recept gebruikt: http://www.groentenenfruit.nl/veggipedia/recept/lasagna-met-boerenkool-van-keet-smakelijk-ijzervreters.html

   Verwijderen
 2. Wij zijn zondag uiteten geweest toevallig hihi! Die pasta salade moet ik vaker doen, doe ik te weinig terwijl ik het wel lekker vind :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, lekker :) Was Jenthe mee, of gingen jullie samen?? :)

   Verwijderen
  2. Het grappige was, we zouden een keer chinees gaan halen en thuis opeten met mijn ouders maar mijn vader had zin om uit eten te gaan, vonden we ook goed! We eten altijd in Duitsland (als we een keer uiteten gaan) we zitten er heel dichtbij. Jenthe ging ook mee. Even wat boerderij diertjes meegenomen en een prentenboek. Ze heeft het heel goed gedaan.

   Verwijderen
 3. Spinazie in lasagne is ook zo lekker. Boerenkool is vast net zoiets en dan nog meer 'bite'.
  Ik maak tegenwoordig ook vaak lijstjes van de maaltijden. Dan weet ik welke boodschappen ik nog moet doen en of ik het red met het huishoudgeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, het heeft een lekkere bite in de lasagne :) Ik vind het echt een aanrader! :D

   Verwijderen
 4. Je hebt een pastaweekje lijkt het.
  Vervelend dat je soeppakket beschimmeld was!

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nu je het zegt ;) Maar ik heb er ook erg veel trek in allemaal :D

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...