zaterdag 4 juli 2015

25% korting op alles bij Praxis

Vanmorgen gingen we naar de Praxis om te kijken voor een ventilator. Daar aangekomen kregen we een kortingsbon in onze handen gedrukt: we kregen vroege vogel korting, omdat we om 1 voor 11 binnenkwamen. (De korting gold voor mensen die van 9 tot 11 aankwamen, dus we hadden echt heel veel geluk!!)

Helaas waren de ventilatoren inmiddels al uitverkocht, maar opeens besloten we spontaan dat we dan toch maar nieuwe radiatoren gingen bestellen! Eindelijk gaat het er dan toch van komen, die nieuwe radiatoren! En ik heb ook gelijk gekeken voor laminaat, maar dat wordt dan de volgende stap weer....

Daarnaast kochten we ook nog wat andere dingetjes:

 • Een tuinslang om het dak mee te kunnen besproeien. Omdat wij een plat dak hebben loopt de temperatuur knalhard op. Met een tuinslang schijn je de warmte uit het dak te kunnen halen. Laten we hopen dat het werkt!
 • Een medicijnkastje, omdat dit gewoon veiliger is nu Tobias steeds handiger wordt met het openmaken van allerlei deurtjes, laatjes enz. 
 • Raamfolie voor in Tobias' kamer; nog een stukje warmte-managment!
Allemaal dingen die we sowieso al wilden gaan kopen, maar die we nu maar wat eerder hebben gehaald vanwege de korting. De coupon kwam echt als geroepen! :) 

2 opmerkingen:

 1. P.raxis heeft 1x per maand???deze aanbieding op zaterdag tussen 9.00-11.00 uur. Dit wordt soms op vrijdagavond op tv met een spotje aangekondigd maar vaak ook niet. Het is altijd wel te vinden op hun webbsite.
  Wat veel mensen niet weten is dat op elke dag van de week kortingsbonnen van betreffende week van andere zaken zoals f.ormido,k.arwei, g.amma in te leveren zijn bij p.raxis. Op deze wijze veel korting gehad bij de verhuizing Momenteel kijk ik ook altijd als ik iets aan moet schaffen of dat dit met korting gedaan kan worden.
  Ook bij de h.ema hebben ze soms bonnen . Als ik iets wil aanschaffen probeer ik daar op te wachten en als ik wel bonnen heb probeer ik te bedenken of ik het ergens nuttig voor kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de informatie! Dat is erg handig om te weten. Wij hebben geen kabel-televisie, dus zulke dingen missen we dan vaak.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...