woensdag 19 augustus 2015

Drie-dubbel geslaagd!

Gister was nog best een druk dagje. Om 10 uur kreeg ik een berichtje van Sander: hij was zijn bril vergeten! Toch best wel essentieel voor hem tijdens het autorijden. Dus ben ik naar de stad gegaan om hem zijn bril te brengen. Gelukkig maar dat hij niet meer in Utrecht werkt! ;)

Daarna ben ik even met Tobias poffertjes gaan eten in de stad. Echt supergezellig!

Na een middagslaapje van Tobias was Sander inmiddels ook weer thuis en geslaagd voor zijn tussentijdse toets! Dat scheelt weer straks met zijn examen! En hij vond het ook erg leerzaam, want er word ook direct

feedback gegeven op de dingen die straks bij het echte examen aan de orde komen....

Toen kwam  een buurtmeisje langs om te praten over babysitten. We hadden haar gevonden via een site van een school hier in de buurt. Het klikte wel en ze was ook direct erg leuk bezig met Tobias, dus ook voor een babysitter zijn we dan nu geslaagd!

Vervolgens zijn we ook nog naar de Carpetright geweest, waar we heel erg goed zijn geholpen. Ik legde even kort uit waar ik naar op zoek was en die man kwam direct met het perfecte laminaat aanzetten! Voor de zekerheid hebben we 2 soorten nog even mee naar huis genomen om te kijken hoe het bij onze meubels staat, maar al snel was duidelijk dat die ene echt een schot in de roos was! Alwéér geslaagd!

Kortom: het was een erg geslaagde dag!

7 opmerkingen:

 1. Altijd leuk zo'n top dag. En allemaal dingen die weer leuke vervolgen kennen zoals dichterbij rijbewijs, avondje uit en een gezellige huiskamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen! 3x gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was dus een dag met een gouden randje voor jullie. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Driedubbel gefeliciteerd. Die tussentijdse toets was nieuw voor me en ik heb nog wel een dochter die ook aan het rijlessen is, dus ik heb weer wat geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met alle resultaten! Wat kan je leven ineens veranderen door zulke dingen. Jullie zullen met Sanders rijbewijs (straks) en een babysitter nu al veel makkelijker even 'eruit' kunnen, zonder Tobias. Maakt je in sommige gevallen een stukje vrijer. In de andere gevallen Tobias gewoon lekker meenemen natuurlijk ;-)

  Wanneer wordt het laminaat gelegd? Kun je niet hulp bieden tegen een korting in legkosten? Helpen bij klussen wordt vaker aangeboden dan je denkt. Dan bespaar je geld, en leer je gelijk de kneepjes van het vak, met goed advies. :-)
  Succes!

  Groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 3 dubbel geslaagd :) Dat is nog eens een fijn en positief dagje! Top hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg, een prima dagje zo te horen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...