dinsdag 1 december 2015

Coolblue is verkocht....

Vanmiddag kregen we een email van de grote baas van Coolblue. ´s Middags had hij een grote mededeling en hij wilde daar zoveel mogelijk personeel bij hebben. Zelfs de Klantenservice werd even stilgelegd, zodat wij er ook bij konden zijn. Dat was wel even schrikken, want dan is het ook écht serieus! Uiteraard waren er direct speculaties. De drie die ik het meeste voorbij hoorde komen waren een overname, Pieter Zwart die zich terug zou trekken of misschien dat er een nieuwe dienst zou worden toegevoegd aan onze webshops? 

In de kantine troffen we een vrij geëmotioneerde Pieter Zwart. Omdat het zo emotioneel was had hij al van tevoren een filmpje opgenomen. De boodschap?! Coolblue is verkocht. Het bedrijf is per direct de samenwerking aangegaan met een grote buitenlandse speler. Eentje met wie we al jaren samenwerken, dat dan weer wel....

Vanmiddag was de persconferentie en die staat inmiddels ook op Youtube. Hierin wordt ook aangekondigd wie de nieuwe partner van Coolblue is....
Al met al een emotioneel dagje...


11 opmerkingen:

 1. Haha, leuk filmpje! Ik kan het me wel voorstellen als je daar staat dat dat best wel een vreemde gewaarwording is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha! Erg grappig! Heb je nu ook pieten als collega's op de klantenservice?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, sowieso eentje ;) https://www.facebook.com/DeKlunzigstePiet/?pnref=lhc dit is een collega van me.

   Verwijderen
 3. Hahaha, leuk gedaan. Ik dacht eerst, o ja die gaan natuurlijk voor het grote geld, blijken het chocolademunten te zijn. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig nieuws, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, geweldig filmpje. Het gebeurt niet vaak dat zulke filmpjes grappig zijn, maar hier heb ik smakelijk om gelachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! Wat heb jij een leuke baan! Op deze manier de werknemers een hart onder de riem te steken top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ben zelf medeverantwoordelijk voor jullie drukte met twee dozen. Mijn excuses ;-) Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan verwacht ik ook heel wat in mijn schoen dit jaar zeg :p

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)