zondag 28 februari 2016

€100 bespaard!

De afgelopen drie jaar ben ik naar de huishoudbeurs geweest. En ondanks dat ik het voor mezelf goedpraatte gaf ik daar elk jaar weer meer geld uit dan de bedoeling was. Natuurlijk krijg je ook veel korting, maar in feite kocht ik elk jaar vooral weer 'zooi' die ik niet nodig had. Mijn drie grootste miskopen op de huishoudbeurs:

- een ontharingspad die geweldig werkte op een klein stuk huid, maar als je een groter gedeelte wilt onthareben je een dag bezig!

- de beurstas: een tas vol hebbedingetjes en reclamemateriaal waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

- een tas vol milka! Ok, het was goedkoper dan in de winkel, maar ik heb het allemaal zo snel opgegeten dat het absoluut geen besparing was!!

Gelukkig kocht ik ook genoeg leuke dingen die nog wel regelmatig gebruikt worden:

- een veilige blikopener

- cotton balls

- een superfijn kussen

Maar toch: dit jaar bespaarde ik zo'n €100 aan vervoer, ticket, eten en spullen door niet te gaan! Best een lekker gevoel :)

6 opmerkingen:

 1. Haha, ik heb jouw niet-gaan-budget zo'n 2x uitgegeven aan de negenmaandenbeurs :-) Helemaal leuk!!!!

  (maar ik zou hem waarschijnlijk niet nog een keer doen; wat werd ik hebberig :-p )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is dan natuurlijk best wel lekker verdiend ;-)
  Vrijdagavond, onderweg naar huis van een verjaardag, zagen we trouwens behoorlijk veel vrouwen lopen die heel duidelijk bij de huishoudbeurs vandaan kwamen. Tassen en tassen vol met waarschijnlijk vooral zooi hadden ze bij zich ... Ik geef toe: het trekt mij totaal niet, veel te massaal, en veel teveel gericht op alleen maar consumeren. Maar dat kan er ook aan liggen dat ik moeite heb met veel prikkels, en me daar tegenwoordig met een autistische man ook nog meer bewust van ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dit jaar wel naar de negenmaandenbeurs geweest (en dit jaar helemaal niets hoeven uit te geven, ook niet voor entree, lunch, vervoer etc. dus dat was wel fijn). Ik snap echt niet wat mensen leuk vinden aan de huishoudbeurs. Het is echt megadruk en op zich best wel bijzonder principe dat je moet betalen (entree en reiskosten) om geld uit te mogen geven met korting. Is het denk ik voordeliger als je dat direct koopt. Kom je ook niet in de verleiding komen voor andere aanbiedingen die je echt niet kan weerstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had een gratis entreekaart dankzij mijn Kruidvat kaart, ik ben met een vriendin geweest en de reiskosten hebben we verdeeld (mijn man had ons gebracht en haar verloofde ons gehaald). Ik had een vooraf vast gesteld budget en heb me daar ook netjes aan gehouden, heb goed nagedacht over mijn aankopen. Ik heb alleen de 9maanden beurstas gekocht want daar zouden kaartjes inzitten voor het scheepvaartmuseum maar die zaten er bij mij dus helemaal niet in :( Al met al had ik een hele leuke avond voor nog geen 30 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond er de laatste jaren ook echt niets meer aan, dus heb ook overgeslagen. Scheelt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb €200,- uitgegeven dit jaar erg he. Maar moest ook een nieuwe stijltang hebben dus dat hakte er wel in. Vind het ook gewoon een gezellig dagje uit

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)