dinsdag 8 maart 2016

Alleen thuis

Vandaag ben ik voor het eerst sinds 3 weken helemaal alleen thuis. Het is wel bijzonder stil zonder Sander en Tobias, maar misschien ook wel even lekker. Helaas heb ik mezelf gister flink overbelast, blijkbaar. Ik heb nu ontzettende pijn in mijn borstspieren. Een ontzettend naar gevoel, net alsof ik niet goed kan ademhalen. Ik herken het wel enigzins van de afgelopen weken, ik heb het wel eerder een beetje gevoeld, maar zo erg als vandaag nog niet eerder.

Vandaag blijf ik dus maar gewoon lekker in bed liggen en neem een paracetamol. Niet precies hoe ik me de eerste dag alleen na de operatie zou voorstellen, maargoed.... Blijkbaar was mijn leidinggevende dus toch wel heel erg verstandig door tegen me te zeggen dat ik nog een weekje thuis moest blijven, want ik ben nu erg blij dat ik vandaag in bed kan blijven.

7 opmerkingen:

 1. Dat klinkt zeker niet geschikt om aan het werk te gaan inderdaad. Rust maar lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook wat spanning misschien, rustig aan inderdaad schat xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte en doe toch maar een stuk rustiger aan. Niets verknoeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Let op dat het idd door overbelasting komt en geen longembolie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieverdje !! Een aantal jaren geleden had ik ook een borstverkleining laten doen maar echt 6 !! weken weinig doen hoor, niet te snel willen dat moet je daarna echt bezuren, rustig opbouwen. Sterkte en geniet van je nieuwe boobies :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...