donderdag 10 maart 2016

Gratis producten bij AH online bestellen

Deze week kreeg ik bij onze online besteld boodschappen twee gratis producten: gratis siroop van Karvan Cevitam en gratis verse patat van Cela Vita. Altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen, vind ik! Al is het niet altijd een succes; het zijn vaak producten die ik zelf niet snel zou kopen en daarnaast vind ik het niet altijd lekker.... Maar wel leuk om uit te proberen!!

De siroop probeerden we gisteravond uit en viel helaas niet in de smaak. Het is een nieuw soort siroop dat je in het water spuit. Het is heel erg geconcentreerd, zodat je uit een heel klein flesje wel 30 glazen siroop kunt maken. Maar het smaakte ongelofelijk chemisch! Geen succes, dus. Na een glaasje hadden we er allebei onze buik van vol en hebben de rest weggegooid.

De patatjes heb ik net ook gebakken. Ook die vielen me eigenlijk een beetje tegen. Ik denk dat ' verse'  patat lekkerder is als het in een friteuse is gebakken. Uit de Airfryer vond ik ze in elk geval niet zo. Het was niet goed knapperig geworden. Jammer, want ik had me er best op verheugd.

Dus weer twee producten geprobeerd zonder ervoor te hoeven betalen. Gelukkig maar, want ik vind beide producten geen waar voor hun geld. Voor de siroop vragen ze normaal gesproken 2,99 en voor de frieten 1,75.

9 opmerkingen:

 1. Hier viel de siroop ook niet in de smaak. Vond het ook een rare bijsmaak hebben. Maar vind het wel altijd leuk om weer wat nieuws te proberen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was de siroop toevallig met stevia? Wij hadden die toevallig, maar de kinderen vonden het echt vies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er stond op: met zoetstoffen. Ik heb eigenlijk niet gekeken welke...

   Verwijderen
  2. als je siroop met stevia hebt moet je maar klein beetje siroop gebruiken anders word de smaak niet lekker

   Verwijderen
 3. Ik vind de siroop van ijsthee wel erg lekker. Ik heb z'n flesje in de koelkast staan. Drink normaal alleen thee en water. Geen ander fris. Heb ik af en toe zin in iets anders dan neem ik een glaasje. Doe twee maanden met z'n flesje en tot nu toe 1 keer gratis en 1 keer 1 en 1 gratis gekocht. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk he producten zo gratis proberen. idd met wisselend succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Krijg je eigenlijk standaard extra te proberen producten bij een online bestelling? Ik hoor dat van zoveel mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik drink eigenlijk nooit frisdrankachtige dingen, dus dat zou ik niet hoeven, maar patatjes zijn natuurlijk altijd lekker! Behalve nu dan, begrijp ik.. Overigens bezorgt AH hier sowieso niet, dus voor mij maakt het ook niet zoveel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi ,
  ook hier de gratis patat.
  Hoge temperatuur in de combi oven, Prima gelukt , niet vet en toch heel knapperig.
  De limo vonden wij ook chemisch maar 5 druppels in een half liter water geeft net een andere smaak.
  Zo zie je maar smaken verschillen.
  gr Flower

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)