zondag 13 maart 2016

Nijntje museum

Vandaag zijn Tobias, Sander en ik met de trein naar het Nijntje museum geweest. Het was wel een stuk verder lopen dan ik had verwacht, als ik dat had geweten had ik het misschien niet gedaan. Maar het was wel heel erg leuk, dus uiteindelijk was het de moeite wel waard.

Het Nijntje museum is vooral leuk voor kleine kinderen. Het is meer spelen dan dat het echt een museum is. Het was allemaal wel heel erg herkenbaar voor Tobias, hij keek zijn ogen uit en was ontzettend enthousiast. Precies wat we hadden verwacht, aangezien hij dol is op Nijntje. Da's dan echt genieten, vind ik.

Ondanks dat ik de hele dag heb opgelet dat ik alles qua tillen aan Sander overliet, heb ik toch weer wat pijn op mijn borstbeen. Vanavond dus weer op de bank met Netflix en dan maar hopen dat het morgen weer is weggetrokken... Er is af en toe echt geen peil op te trekken met dat lijf van mij. Wandelen wordt ook juist aangeraden, dus ik snap echt niet wat ik verkeerd heb gedaan waardoor mijn spieren nu weer in protest komen. Maarja.

Op onze Facebook pagina staan trouwens twee filmpjes van Tobias in het Nijntje museum.


3 opmerkingen:

 1. Wandelen wordt aan geraden , maar dat betekend natuurlijk niet dat het pijnloos is ;). Je lichaam moet vaak juist geleidelijk in beweging houden, anders roest het vast. Heel normaal dat je dat dus spierpijn oplevert. Nu lekker weer rustig aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je bij dat wandelen de buggy geduwd? Niet doen, echt zo min mogelijk je armen gebruiken! Ik had als "regel" ellebogen nooit verder dan vijf a tien cm van mijn lijf af.Je realiseert je dan wel dat je weinig kan, maar je merkt het ook aan minder pijn.

  Groet, Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar dat het verder lopen is dan gedacht. Ik maakte die fout jaren geleden ook. Dikke blaren, haha. Maar idd erg leuk voor kleine kinderen.

  Wat je zou kunnen voelen is een stukje spanning. Je hebt onbewust misschien een andere houding om jezelf te ontzien. Ik herken dat ook van een borstoperatie (13jr geleden). Geef het gewoon tijd. Netflix is genadig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)