donderdag 7 april 2016

Leuk nieuws!

Vandaag had ik mijn functioneringsgesprek op het werk. Mijn contract is verlengd. Joepie! Ik ben er echt superblij mee en heb het nog steeds enorm naar mijn zin op mijn werk. Hierbij speelt natuurlijk mee dat Tobias het ook enorm leuk heeft op het kinderdagverblijf. Als ik hem elke dag met verdriet daarheen zou moeten brengen dan zou ik niet fijn op mijn werk zitten. Maar nu weet ik gewoon dat hij het prima naar zijn zin heeft bij het kinderdagverblijf en 's middags natuurlijk bij oma en opa.

Het gaat zelfs zo goed dat Sander en ik hebben besloten dat ik 20 uur wil gaan werken in plaats van de 16 uur die ik nu werk. Ik ga dan een extra middag kinderopvang afnemen. We gaan er financieel dus niet heel veel op vooruit, want we betalen voor 5,5 uur kinderopvang terwijl ik maar 4 uur extra ga werken. Natuurlijk krijgen we dan wel wat meer kinderopvangtoeslag.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om geld in het leven! Ik vind het ook gewoon ontzettend leuk om te werken en ik heb gewoon ontzettend leuke en lieve collega's. Tijdens de operatie-periode merkte ik dat ik mijn werk echt enorm miste. Dus de knoop of ik extra zou gaan werken was snel doorgehakt. En gelukkig vond mijn leidinggevende het ook een goed idee. :)

Dus vanaf volgende maand ga ik wat meer werken. Jeeeeej!

5 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd. Fijn dat het nog steeds zo goed bevalt. Het kwam gewoon precies op het goede moment op je pad. Tobias was volgens mij ook net toe aan meer uitdaging en andere kindjes om mee te spelen. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat het gesprek zo positief was. Dat doet toch goed denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)