zondag 24 juli 2016

Vrijgezellenfeest

Gister was het dan zo ver: het vrijgezellen feest van mijn zusje die over 5 weken gaat trouwen! Om 2 uur overvielen we haar en mijn zwager. Hij ging namelijk ook op pad met zijn vrienden, terwijl wij mijn zus dus meenamen.

Na een lekker gebakje en wat te drinken vertrokken we naar loosdrecht. Daar is een bedrijf dat allerlei spelletjes had die we gingen doen. Bijvoorbeeld zo ver mogelijk rennen met een elastiek om je heen en sumoworstelen in een fatsuit. Ook gingen we lasergamen! Superleuk, al was ik wel laatste geworden!

Nadat we ons hadden opgefrist gingen we terug naar Rotterdam. Daar hebben we tapas gegeten. Omnomnom! En daarna nog even een shotje gedronken ergens.

Hierna scheidden onze wegen zich. Mijn zusje ging nog verder stappen met wat vrienden, maar niet iedereen ging mee. Maar via berichtjes op whats app begreep ik dat het nog erg gezellig was. Zelf lag ik rond kwart over 12 op bed. Erg laat voor mijn doen. Ik voel me ook behoorlijk brak nu :p Wat ben ik toch een oud wijf geworden! Hoewel, geworden?! Eigenlijk was ik dat altijd al; ik ben gewoon niet zo'n stapper!

7 opmerkingen:

 1. Eh mocht Sander niet met Zwager mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, maar dat zijn ook geen vrienden. Ze zien elkaar eigenlijk alleen bij familie-dingen. Terwijl mijn zus en ik ook vaak samen afspreken, dus dat is heel anders. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet iedereen is een geboren stapper hoor, ik ook niet Me vrienden ergens wat drinken vind ik prima, maar die tentjes zijn zo vol herrie dat ik liever ergens thuis afspreek, of samen wat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een ludiek vrijgezellenfeestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. grappig dat je een feest viert voordat je elkaar de trouwringen om elkaars vingers doen. Alsof je dan zegt van: het is vanaf nu afgelopen! Maar goed dat we niet allemaal van die feestbeesten zijn want ik vind getrouwd zijn heerlijk ook al voel ik me meteen zo oud! lol

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een geslaagde dag! Ik probeer nu zelf wat in te plannen, maar vind het enorm moeilijk om te bedenken wat we gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)