zaterdag 24 september 2016

Beppe overleden

Gisterochtend kregen we het nare nieuws te horen dat Sanders beppe (Fries voor oma) is overleden. Het kwam niet helemaal als een verrassing,  maar het is uiteraard altijd verdrietig als iemand van wie je veel houdt er niet meer is. Beppe betekende heel veel voor Sander en ook voor mij.

Gelukkig hebben we wel goed afscheid van haar kunnen nemen. Weliswaar niet op de dag zelf, maar toen beppe een paar weken geleden in het ziekenhuis belandde na een val op haar hoofd, toen zijn we langsgeweest en hebben nog alles kunnen zeggen tegen haar wat we wilden zeggen. Dat is wel een heel erg fijne gedachte. We gaan haar missen, maar tegelijkertijd zijn we niet heel verdrietig omdat we weten dat het voor Beppe ook goed was. Ze was niet bang om te sterven.

Op dinsdag is de crematie. 

5 opmerkingen:

 1. Sterkte voor jullie alle twee (of eigenlijk drie, wie weet wat Tobias er van mee krijgt)...

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd een verlies, maar gelukkig niet al te bitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd! Onze opa ligt ook op sterven. Vervelende dingen altijd. Sterkte met alles eromheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met Beppe. Sterkte toegewenst om dit verlies te verwerken, blijft bijzonder een beppe of pake te hebben. (ik heb mijn pake nog, 86 jaar oud en nog in goede gezondheid)

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat naar. Ik weet nog precies hoe het was toen mijn Beppe overleed, dit zinnetje brengt flink wat herinneringen terug. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)