zondag 13 november 2016

Aankomst Sinterklaas

Gister was de aankomst van Sinterklaas. En in tegenstelling tot de landelijke inkomst met alle voorzorgsmaatregelen en de inkomst in Rotterdam, was dat ontzettend leuk en gemoedelijk!

Bij ons waren alle pieten nog zwart. Als ze er een paar roetpieten tussen hadden gezet had ik het ook niet erg gevonden; ik ga er gewoon in mee. Ook omdat ik merk dat Tobias het allemaal accepteert zoals het is, heb ik er zelf ook weinig moeite meer mee.



Sander had nog een zwarte piet achterop zijn fiets! Helaas wel de Feyenoord Piet, maar het is niet anders! ;)


De rest van de dag was ook gezellig. Sander bakte pannenkoeken. 's Avonds keken we nog het Sinterklaasjournaal en daarna mocht Tobias zijn schoentje zetten, waar vanmorgen chocoladecentjes in zaten!

Ik wens jullie allemaal een heel fijne, gezellige sinterklaasperiode toe!

2 opmerkingen:

 1. Ah de feyenoordpiet. Wij zijn bij dezelfde intocht geweest.... 😄
  Was inderdaad erg gezellig maar onze dochter had het wel koud en vond het wel erg lang duren voordat de sint bij ons was..

  Maar geduld moet ze ook leren he?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ja, het duurde inderdaad erg lang. Langer dan ik me herinnerde van vorig jaar, maar toen was het geloof ik ook niet zo koud, dus dan gaat de tijd ook sneller denk ik ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)